Long time no seen...

Helloo!

Har inte bloggat på ett tag nu så jag antar att det är på tiden nu! Lördagen tillbringades hos E, mysigt<3 Vi hann dessutom med en sväng till stan där jag fick agera packåsna ;) Bra att det inte BARA är jag som slösar pengar, mihi!

Synd bara att helgerna är så korta :/ Söndagarna bara flyger förbi! Det enda jag hunnit med idag är att äta, kolla film, prata i telefon med Sara och snart äta igen... gott med mat<3

Nää, nu ska jag hämta lite fil och flingor och titta på The O.C!


Hörs imorgon, godnatt!




Kollar på O.C



<3


"It's madness I tell you!"

- Stewie Griffin


Imorse var jag ute och sprang. Det är faktiskt sant! Dock sprang jag inte så långt men who can blame me? Det var 16 minus ute, då är det inte så lätt att springa! Dessutom hade jag ingen musik, buhu.

Folket jag mötte hade olika uppfattningar om min handling. En mamma som var ute och gick med ett litet barn tyckte att jag var dum i huvudet och blängde på mig. Men en gammal tant som sniglade sig fram (eller hade frusit fast, vem vet) såg ut som att hon hade fått upp hoppet för dagens ungdomar. Personligen håller jag med mamman.

Ute på verandan igår kväll. Alla normala människor hade fattat att om det ser ut så är det inte okej att ge sig ut och motionera. Men så långt tänker inte jag.


Restaurangbesök!

Hejsan<3

Hur mår ni? Jag mår alldeles finfint, mätt och belåten! Kom hem från restaurangen för ett tag sen. Mamma hade tydligen bestämt sig för att vara lat och orkade inte laga mat så vi körde på att äta ute istället.
Libanesisk mat fick det bli på en jättemysig restaurang som heter Pasha om jag inte minns fel... En riktig god buffé var det i alla fall!


Mm, gott med mat!


Mamma och Anni :)<3


Haha, jag och pappsen! <3




Kvällens outfit:






...Och nej Artur. Jag tänker inte tvätta min spegel! ;)



Godmorgon! :D♥

Vaknade rätt nyligen (dock för tidigt så nu har jag låång tid på mig) och har precis ätit frukost :)

Jag bara älskar fredagar så otroligt mycket, och torsdagar lite också faktiskt. Skolan är visserligen lång på torsdagar men när den väl är slut så kan man pusta ut... nästan helg! Fredagar är LÄTT veckans slappaste dag. Idrott och sedan matte med Gose-Stig!

Idag blir det att spela basket på idrotten, vet inte riiktigt om jag gillar det men vad gör man?

Just det, måste lägga upp bilden på tröjan som jag köpte igår! Hann inte med det igårkväll eftersom jag skulle ut och springa...


BikBok - 149:-

Den ser rätt knäpp ut på mig men tänkte skita i det faktum, haha ;) Tänkte kanske dra på mig den idag tillsammans med antingen min svarta tajta midjekjol eller mörka jeansleggings..


Nää, nu ska jag packa ihop mina idrottskläder och klä på mig! Hörs efter skolan<3



Hemma från skolan..

Halloo!

Kom rätt nyss hem från skolan. Är FETT hungrig så jag ska nog gå och äta nåt nu... Känner verkligen hur kroppen åt upp alla mina fettresurser efter operationen då jag inte åt nåt, måste äta upp mig igen! Haha, nee jag tänker inte riktigt som andra tjejer i min ålder! xD

Hann med en liten sväng på stan efter skolan med Sara och Anna! <3 Tro det eller ej, men på ca 15 minuter hann jag med att köpa some stuff (jag som alltid velar i flera timmar!) En tröja och ett par trosor fick jag med mig hem, kastar upp bild senare :)

Nää, nu SKA jag äta och sen softa framför tv:n. Hörs senare!



Myste ner mig i en av mina favvo "mysiströjor",
tyvärr bli jag väl så illa tvungen att lämna tillbaka den snart...




Sovdags<3

Hej allihopa!

Förlåt för alla extremt tråkiga inlägg idag.. (tänkte tyvärr fortsätta på samma spår)
Drog ut och sprang en sväng även idag. Gosh vad duktig jag är! ;)

Hahah, ser ut som en vindögd kossa-mu! Vacker as always xD

Riktigt skönt var det faktiskt! Att bara springa på, lyssna på musik och skita i alla problem (Man måste ju fokusera på att inte halka!)

Kastar upp två låtar jag lyssnat mycket på den senaste tiden, mycket bra att springa till dessutom! (Y)

Taio Cruz - Break your heart


If you fall for me I'm not easy to please I may tear you apart
Told you from the start, baby from the start
I'm only gonna break break ya break break heart...


...So true

Guano Apes - Open your eyes

Now's the time to face your lies. Open your eyes, open your mind...


Är inte det minsta trött just nu men måste nog sova ändå.. får skylla mig själv för dagens lilla powernap (a)
Jaja, hörs imorgon! Ska försöka att inte vara lika tråkig då, godnatt<3



Dagens Outfit


Blus, H&M
Jeansleggings, Gina Tricot
Skärp, kommer inte ihåg, det är gammalt.
Stökigt rum inklusive smutsig spegel, syster (mitt rum var ännu stökigare hihi)







Hej!

Rätt bra dag idag faktiskt. Vi började med Naturkunskap och fick som tur provet framflyttat en vecka, underbart! Sedan hade vi ca 20 minuters matte där vi bara skulle rita av vårat rum i en viss skala (ohh, så svårt!).

Efter detta tog jag mig en tripp till våran SYV för att få lite hjälp med inriktningsvalet som krånglade så nu är det fixat i alla fall! Vi hann också med att ha lite historia och engelska.. Haha, må¨ste bara citera vad våran engelskalärare sa när vi diskuterade abort osv.

" It's important to protect yourselves if you sleep around like you do.."


Hahahaha, åhh tack!! Horor hela klassen tydligen xD

Efter skolan drog jag och Sara med oss en bunt lata killar i klassen och drog ner till biblioteket för lite info om individuella valen som alla verkar ha problem med. Meen, som tur är har jag ÄNTLIGEN bestämt mig.. Blir att välja Småföretagande AB (ung företagsamhet) som individuellt val! Ser faktiskt fram emot det jättemycket. Har alltid tyckt det verkar kul att starta eget så det borde passa mig alldeles utmärkt! Nu ska jag bara skriva ut lapen och lämna in så är allt klart! :D

Nää, nu ska jag ut och springa igen! Har inte gjort ett piss sen jag kom hem (bara sovit, hihi)

Hörs sen!<3




Alla dessa problem

Börjar känna mig smått vilsen nu. Jag vill jättegärna läsa Småföretagande, men jag känner mig även väldigt dragen åt Ensemble A eftersom musik är min grej. Alla säger "Men musik kan du ju syssla med när du vill, på fritiden och sånt". Förvisso, men det är definitivt inte samma sak. Att spela alla instrument själv är ju inte kul, man vill ju ha bekräftelse från andra människor också på att man är bäst. Skämt åsido, you get my point.

Dock kommer jag antagligen ha mer nytta av (hatar att behöva tänka så) Småföretagande så det får väl bli så. Vi får iaf starta ett kick-ass företag och rulla in cash! Vi kommer antagligen bli miljonärer osv.


En annan intressant (not really) sak att berätta är att jag var hos tandläkaren imorse och fick då veta att jag äntligen kommer bli av med min fina bruna rand på höger framtand! (Rim!) 
I tvåan, blott 8 år gammal, blev jag knuffad framlänges av en tjej och min käre tand offrade sig för min skull och dämpade fallet. Sedan dess har jag behövt byta ut den förbannade bruna plasthalvan X antal gånger samt borra i den, dränera den (ja, dränera, ni vill inte veta hur det som blev urdränerat smakade) och rotfylla den. Underbart<3 Men nu ska den bli snygg!

Lägger in bilder (alltså vanliga bilder, inte bilder på tanden) snart! Hej så länge!


10-01-26

Hejsan!

Har varit en, inte överdrivet bra kväll. Började med ett ofantligt aggressionsanfall pga detta underbara val man måste göra i gymnasiet! Först och främst ska jag välja inriktning på sam-linjen (har bestämt mig för ekonomi redan). Sen har vi dessutom et individuellt val att göra och här blir det liite svårare! Vill bara gå saker jag inte kan gå :/ Måste komma på hur jag ska göra, NU!

Efter det krånglade allt ännu mer bara för att jag redan var arg, stressad och sur..

Slutade med att jag tog min dumma hals, drog på mig träningskläder och begav mig ut för att springa! Min mamma kommer ju såklart dampa eftersom jag var ute och sprang men jag behövde det verkligen.
Is it just me or är det inte väldigt skönt att dra ut ocvh springa när man är ledsen/arg...så man kan tänka klart?

Det kändes verkligen att jag inte ansträngt mig fysiskt sen operationen, rätt trögt i början och jag som har någit smått liknande ansträngningsastma hade liite problem med andningen menmen.. jag dog inte! ;)

Nu ska jag nog gå och lägga mig i alla fall! Måste upp innan sex imorgon, suuck -.-
Godnatt!<3



Och så var man hemma igen...

Hejsan!

En liten frusen Essi här! Kom nyss hem med bussen från Sara. Vi hade båda däckat i hennes soffa efter vi kommit hem från skolan. När jag vaknat i ett smärre panikanfall var det bara att springa ut i kylan med alla mina grejer för att hinna med bussen... dock var jag tvungen att vänta ett tag, extremt kissnödig var jag också -.-

Menmen, nu är jag hemma igen (och jag kissade inte på mig, haha)
Ska ta och packa upp mina grejer nu så att de inte ligger och dräller hela veckan som de brukar göra! (a)

Hörs sen<3




Morgonen i bilder!

Godmorgon... i efterskott!

Eftersom vi fick lite bråttom i morse så bloggar vi nu istället! Jaa, såhär såg vår morgon ut..

Essi gör det hon älskar allra mest.. posar i någon spionliknande outfit, skräll -.-




Sara-föt påväg till bussen!


...och Essi-föt påväg till bussen.


Nej... (vi är alltså inte söta på denna bild)



Taconight!

Förlåt för att vi inte har bloggat! Blev så sent igårkväll så vi orkade inte. Mysig taco-kväll hade vi i alla fall.. vi älskaar tacos!<3 Därför kör vi på resterna ikväll så det blir alltså en Taconight 2!! ;)

Vi tänkte köra på en form tacogrejs bara men sen körde vi på fullt ut istället med nacho-chips, dipp, tortillas osv!




Mmm, gott det! :D

Nu ska vi gå och förbereda kvällens käk/moff! Talk To You Latehh!



Hemma hos Sara!

Hej alla gubbar!

Här sitter jag hemma hos Sara och leker med hennes dator medan hon står i duschen.

Vi var nyss och handlade och jag ska nog gå och börja fixa maten nu! Blir lite gott kvällsplock med nachos, guacamole-dipp och tacogrejs såklart!! (typ enda maträtten vi verkar kunna laga! xD)

Hörs sen<3




Baffen och jag

Snart ska jag hem till pappa och sen kommer Essi spatserandes dit. Vi kanske råkar dra förbi Ica och köpa frukost (och diverse andra onyttighter) när vi ändå är ute och traskar. Känn er avundsjuka, vi kommer ha skitkul de kommande dagarna. Moaha! Och det bästa är att vi får bestämma maten helt själva<3



Btw, den här "Dagens låt" grejen funkar inte längre. Nu förväntar jag mig att de flesta har spotify så jag länkar en playlist istället. Här.

Om ni lata människor som inte orkat skaffa spotify ändå vill lyssna får ni leta själva:
Augustana - Sweet And Low
The Weepies - World Spins Madly On
The Weepies - Can't Go Back Now
The Audition - My Temperature's Rising
Cute Is What We Aim For - Do What You Do
Cute Is What We Aim For - The Curse Of Curves
Elliott Smith - Son Of Sam
Conor Oberst - NYC - Gone, Gone

Stora hjärtan på dessa låtar.


Bored



Vackert!


Snart kommer Essis pappa hit. Vi ska kolla på film :) Haha närrrå, han ska lämna Essis saker som jag måste släpa på sen hela vägen hem till pappa... i bilen. (=Lat)

Herrå!


Wiiie! :D

Nu är jag mycket glad!

Om ett tag drar jag till min underbare pojkvän och sen åker jag hem till Sara och sover där tills tisdag! Eftersom hennes pappa är i Indien på jobbresa så har vi huset för oss själva! Ska bli riktigt najs det...

Var tvungen att köra på min nya svarta tröja som jag köpte igår! ...And I still love it ;)<3 Tröjan matchas idag med ljusa jeansleggings för en mer vardagligare look! :D




Ha en riktigt bra dag, bloggar mer ikväll hemifrån Sara! <3




Me don't like this...

Jag har SÅ tråkigt så jag vet inte vart jag ska vägen! Har suttit framför datorn hela kvällen och sen kollade jag också på Fantastic 4 på tv. Usch, hatar att ha tråkigt! Ville verkligen göra nåt denna helg men icket... Men, NÄSTA helg. Då ska jag göra nåt kul!!

Hoppas att eran lördagskväll varit roligare än min (det krävs MYCKET för att det ska vara värre kan jag lova! Haha)

Nu ska jag kolla klart filmen och sen softa lite, ha det bra<3




Dagens köp

 
Skjorta från H&M, 199 kr.


Vill ha vår så att man inte behöver ha så mycket kläder på sig hela tiden... Antar att jag inte är ensam på den punkten ;) Vi borde göra en facebook-grupp så kanske gud är lite schysst och ger oss some heat. Facebook-grupper löser alla problem!


Shopping! :D

Hallåå!

Dagen har spenderats på stan tillsammans med världens bästa Sara! Förstår inte att vi ALLTID kan ha så otroligt roligt?! Vi måste seriöst vara de roligaste människorna på denna jord... ;)

Ett mycket välbehövligt besök i stora staden var det i alla fall! Var AGES sen jag var där sist.. blev inte så mycket köpt men jag är mycket nöjd ändå!


Skjorta - Gina Tricot 199:- Köpte den i storlek 40 eftersom jag vil ha den rätt lös och stor!



Tröja med djup rygg - BikBok 149:- I just fell in love, superfin är den<3

Köpte dessutom lite småsaker jag behövde...


Rosett-hårspännen - Glitter 40:- (okej, kanske inte behööver men kul att ha ändå!)


Glitter eyeliner - H&M 39,50:-
Storbrukare av eyeliner som jag är behövdes lagret fyllas på! ;)

Nu ska jag snart äta, gott! Hörs<3



Mot stan

Drar in till stan med Essi för första gången på typ en månad! Unglaublich, men sant. Hade tänkt lägga upp bilder och sånt skit men det hinner jag inte nu, får ta det sen.



Ha en bra dag!


Godnatt ♥

Hejsan!

Min käre Emanuel åkte precis hem.. Han gjorde min dag såå värd! Vi åt dessutom finmiddag/födelsedagsmiddag eftersom pappa nyss har fyllt år! Efter det blev det mys och ännu mer mys. Underbart<3

Nu ska jag duscha (mitt hår börjar bli en samhällsfara så fett som det är) och sen ska jag gosa ner mig i sängen och kolla några avsnitt av Sex and the City<3 Ha en mycket skön fredagskväll allihop, det har iaf jag haft<3

Hörs imorgon!








2010-01-22... fredag alltså!

Morning!

Som vanligt skiljer jag mig från den normala delen av alla ungdomar. De är i skolan...jag är hemma (IGEN!)
Eftersom fredag är veckans slappdag så tänkte jag att det är lika bra jag stannar hemma för att recover lite till. Gör nog inte sådär överdrivet mycket att missa bowling och sedan mate med gose-Stig. Japp, jag och Sara kallar våran mattelärare för gose-stig (han får skylla sig själv!!)

Vad hittar man på här hemma då? Jo, det ska jag berätta för er! Vaknade vid tio, sköönt<3. Sedan dess har jag inte gjort särskilt mycket mer än att städa, gosh vad duktig jag kan vara ibland! Fick dessutom ett litet ryck så jag passade på att möblera om lite när jag ändå var i farten! (Y)

Ingen överdrivet stor skillnad men kan vara lite kul ändå!
VAD TYCKS? :)

(Har ingen "före-bild" så den skiter vi i! xD)






Rihanna & Will.I.Am - Photographs <3


It should have been me and you, it could have been you and me but boy you broke my heart and now I'm standing here...






Dumma doktor -.-

Tjena alla människor!

Hur är det med er då? Jag mår såklart dåligt som vanligt. Var i skolan ett par timmar, sen klarade jag inte mer. Fick en akuttid på sjukhuset...men vad hjälpte det?

Kom dit, satt och lyssnade på några tanter som pratade i över en timme innan jag fick komma in... Jag kom in, hon petade in en stålspatel så långt in i halsen att jag nästan spydde (av smärta och av kräkreflex.) Som om det inte vore nog att hon pratade med mig som om jag vore 10 år gammal och inte fattade ett piss så sa hon att jag skulle fortsätta ta tabletter som vanligt. Sen blev jag typ utkastad...
Gick ju liksom dit för att jag hade så outhärdligt ont trots att jag äter tabletterna, hon brydde sig dock inte om den saken! -.-

Så jag fick släpa mig iväg till mammas jobb. Där fick jag i alla fall lite sympati... och lite fika som jag faktiskt (hör och häpna) lyckades äta upp!! Börjar bli fasligt hungrig nu utan mat på flera dagar.

Menmen, nu sitter jag hemma igen och ska titta på Sex and the City... kan bara inte bestämma mig för om jag ska kolla på filmen eller på serien. Hmm, inte lätt det här! ;)





Hörs sen<3



NERD! (Y)

Hejhej, här sitter jag och nördar! Läser Illustrerad vetenskap faktiskt... (what the? tänker ni nu, jag vet!)

Behöver en intressant artikel till svenskan imorgon. Skräll att late Essi inte letar upp nån förrän kvällen innan! För övrigt sitter jag och tvingar i mig godis trots att det gör ont.. är man hungrig så är man!



Snart ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på Family Guy, wiie<3 Ha det nice läsare!





Något jag ogillar...

..är när man får onödiga sms mitt i natten!

Jag hade precis somnat efter att ha försökt länge och sen blir man väckt av ett sms!! Vad fan säger en mindre glad Essi klockan ett på natten och går upp för att kolla. Självfallet var det ett heelt onödigt sms och jag gick tillbaka för att sova. Men ni kan nog gissa hur det slutade!?
Jag somnade inte förrän vid halv fem-fem tiden för att sedan gå upp igen lite innan sex :) Awesome!!

Den jävla halsen gör ju så ont så det är omöjligt att sova!!

När man väl vaknade hade jag (om möjligt...vilket det tydligen var) ÄNNU ondare i halsen så någon frukost kom inte på fråga -.- Ge mig mat förfan!! ;(

Sedan blev det att sitta på bussen till stan i en timma.. Den var ju inte lite överfull heller!!

Denna underbara onsdag såg jag ut såhär:



Körde på söt stilen med rosettdiadem och allt! Sött va? ;)

Vad har man hunnit med annars idag då?
Hmm, jag och Sara kom hem efter två så vi satte oss och kollade ett avsnitt Criminal Minds och åt lite godis/chips... eller jag gjorde mitt bästa och åt dipp istället! GOTT;)<3

När jag kom hem blev det att snabbt göra klart franska läxan och sedan ringa till sjukhuset för att kolla upp some stuff... hörs snart!





Onsdag 20/1

Här sitter jag och har inget att göra. Så går det väl när man gör alla sina läxor för snabbt, fan asså :/ Aja, jag har iaf svenskan kvar<3

Vi testade våran blodgrupp idag på naturkunskapen! (Jag har 0 om någon vill veta) Intressant, men väldigt enkelt och känner man mig och Essi vet man att vi vill ha så invecklat och komplicerat det bara går. Det hade dessutom varit roligare om vi hade fått sticka varandra!

Essi och Sara, så som det ska vara, igår vid skåpen. Detta är våran mest naturliga miljö, speciellt för Essi. Läppglanset i högsta hugg haha.


Ska hitta något att göra nu, hej så länge!

(Våran vän Alen fyller för övrigt år idag, grattis till honom<3)


Aj förfaan!

Hej!

Blir bara ett snabbt blogginlägg nu. Dagen har spenderats i skolan, hos Emanuel, hemma, i duschen och sedan i telefon med Sara! Sådär, där har ni min dag! Hahah, okej nu ska vi inte överdriva med speed här.

Ska snart sova, måste bara äta nåt först... Hade funderat på att äta lite mat hugga in på min specialgjorda semla som väntat på mig länge nu! (är allergisk mot mandelmassa så jag har vaniljklet i mina! MYCKET gott!)

Men, det finns ett STORT men. Min hals. Dooh, jag hatar att ha ont!

Under den senaste dagen har jag börjat få "attacker" med smärta.. känns som om nån försöker riva upp såret och det är inte det minsta skönt :/ Eventuellt är det stygnen som är påväg att släppa. Är lite smått nervös över det för när min pappa gjorde ingreppet för några år sen spydde han rejäla mängder blod när det hände!! :S

Jaja, ska försöka att inte tänka på det nu.. Hoppas ni har en bra kväll, sovgott<3




Tisdag

Mm. Underbart att vakna innan 6 för att behöva gå ut i mörkret och kylan och sätta sig i bilen för att bege sig hem till pappa. Sånt är uppskattat<3

Igår kväll var jag produktiv! Jag gjorde faktiskt franskaläxan (första gången i hela ettan om jag inte minns fel) så nu får fan Kjell se till att bli nöjd (dock sa jag bara att jag har gjort den, inte att jag kan den). Och jag försökte göra historian och svenskan också, det gick väl sådär. Jag ägnade mig inte åt onödiga saker som datorer och teve-apparater, tvi vale!


Snart kommer Essi hit så jag måste börja göra mig iordning nu. Ha en bra dag!


Saknar<3


Godnatt ♥

Har suttit och diskuterat inriktingsval och individuellt val till 2:an ett tag nu med mamma. Och innan det var det ett låångt telefon samtal med Sara ;)<3

Nu hade jag tänkt softa lite och sen ska jag nog sova snart, om jag kan. Rätt jobbigt att jag måste upp klockan 6 imorgon (om inte tidigare) nu när jag gått upp efter tio i snart en vecka... inte bra att vända på dygnet!

Enligt diverse olika personer borde jag inte gå till skolan, men sen när lyssnar jag på vad folk säger? Haha. Nää, nu måste jag back to reality. Har bara tre lektioner imorgon så det borde man ju klara av!

Hoppas ni har en bra kväll så hörs vi imorgon<3




Duktiga Essi är i farten!

Hallåå :D

Fick precis ett ryck, jag ska vara duktig! Så nu hade jag planerat att städa lite och tvätta så jag har nåt att ha på mig imorgon när jag ska tillbaka till skolan.


ETT: Titta inte på mitt fula och osminkade ansikte! (jag ber om förlåtelse för den hemska synen, haha!)

TVÅ: Titta absolut inte på den vackra utväxten (eller borde jag säga flinten) jag har mitt på hövvöt! Haha, INTE fint! Får ta och bli blond snart :P


Nää, nu måste jag gå och sätta igång tvättmaskinen! (pfft, där har du pappa! tvättar visst kläder själv, ägd..)



Ge mig sommar... (VARNING FÖR MÅNGA BILDER!!)

Satt och tittade igenom gamla bilder från förra sommaren... GOSH I MISS IT!! Jag älskar sommaren så otroligt mycket. Att helt spontant kunna cykla iväg nånstanns och att kunna cykla hem på kvällen/natten när man vill, ändå ljust och varmt ute.. Att kunna springa omkring i stort sett naken och sola och bada. GE MIG SOMMAR NU! ;(

Tyvärr lär jag få vänta ett tag. Ute ligger det ett tjockt lager med snö och det är -3 grader eller nåt...
Men, man kan ju alltid drömma lite... Såå, jag tänkte kasta upp lite sköna gamla bilder!














Okej, nu måste ni ju i alla fall erkänna att man sommar ÄGER!! Right? ;D

Nu när vi ändå har en nostalgitripp så tänkte jag även lägga upp ett par låtar jag verkligen gillar och lyssnade MYCKET på sommaren 09!

LMFAO - Yes


Flipsyde - When It Was Good


Kanye West - Love Lockdown


Lady GaGa - Paparazzi


Well, nu ska jag fortsätta drömma vidare om sommar! Ha det :D




18e januari

Godmorgon! (eller god förmiddag borde man kanske säga!)

Som ni kanske vet är jag hemma även idag.. Suck, börjar känna mig smått uttråkad av att bara gå omkring hemma och inte göra någonting. Det enda positiva är ju att jag har tid att blogga i alla fall! ;)

Vaknade första gången vid åtta av att min lilla skit var inne i mitt rum och rev/bet på en lampskärm. (?)
Haha, hon ska alltid gå och riva och bita på saker. Sen fortsatte hon sin rutt och la sig under min säng och rev där istället. Då fick jag nog så jag kastade ut henne och fortsatte sova! (ingen stör Essis skönhetssömn, haha)

Nu har jag i alla fall kommit upp ordentligt och tabellerna har börjat verka.. Har hittills hunnit med att:
Spelat lite piano (hade inget bättre för mig!)
Lyssnat på musik, såklaart!
Pratat i telefon lite snabbt med Sara stackaren som är i skolan
Provat gamla sommarkläder/klänningar om dom passar (JAAA, jag längtar till sommaren!)
Ätit frukost

Eftersom jag inte hittade nåt att äta så var jag bara tvungen att äta citrusyoghurt (supergott!) och flingor... och jag som inte fick äta annat än mjuka saker i över en vecka, förlåt doktorn!


Min älskade dator! Samsung NC10, superbra<33

Just nu sitter jag här och underhåller mig med att titta på Mimmi som försöker smyg-äta på en växt. Haha, så fort jag kollar dit så slutar hon xD<3



Min lilla älskling<3





Hata söndagar

Det har varit en dryg dag idag, inget roligt alls har hänt. Men till helgen blir det förhoppningsvis kul! Och vecka 9, för då kommer kläderna från H&M (sega jävlar!).

Imorn är det skola igen, ser nästan fram emot det lite (underlig människa jag är).

Tänker fira detta genom att gå och lägga mig tidigt. Om typ en timme. Wiiie. Fast vem vet, någon kanske ringer och väcker mig?

The Rocket Summer - Save


Tegan And Sara - Walking With A Ghost


Damien Rice (ursprungligen, men jag tyckte att den här versionen var bättre) - 9 Crimes


Den sistnämnda är min knarklåt för tillfället!



(Artur)


Söndag den 17 januari...

Hej!

Här sitter jag och mår inge vidare... ovanligt va? ;) Rätt trött på denna "rollercoaster ride" just nu. Ena sekunden mår jag prima och känner för at springa ett marathon eller liknande och andra sekunden så mår jag skit. Har i alla fall beslutat att jag stannar hemma även imorgon, för mitt eget bästa. Sen borde jag nog sluta gå runt och småsjunga, min hals gillar INTE det alls!


Nu tänkte jag vara lite snäll mot mig själv i alla fall. Tog en låång och varm dusch och nu ska jag lägga mig i sängen, äta något gott och titta på Sex and the City! Eller lyssna på musik...(som jag gjort i stort sett hela dagen)

Gillar när man helt plötsligt börjar dampa låtar man lyssnat på för länge sen.
Idag har jag lyssnat på denna fina låt, love it<3

The Pussycat Dolls - I Hate This Part




Ha en fin söndagskväll allihopa♥




Ofantligt rolig kväll må jag säga...

Hejsan!

Efter en kväll med ett totalt mental breakdown pga ilska så mår inte min hals särskilt bra...
Läkaren sa att man absolut inte ska skrika, springa, göra något fysiskt eller spänna sig. Då kan tydligen såret spricka upp!! ...jag har nog lyckats med allt, och eventuellt lite till!

Har ni gjort ikväll då? Jag har suttit i sängen, lyssnat högt på musik, ätit godis (trots att jag varken vill eller bör) och pratat med några kompisar på msn! Vilket liv jag har! ;)

Under dagen har jag dock lyckats med lite bättre saker! Världens bästa Sara kom hit med godis till mig, wiie<3
Vi satt och kollade ett par avsnitt av Sex and the City. Finns nog seriöst ingen serie som får en att må bättre!



Mihihii! Tack Saraa<3


Dagens "snygga" mysklädsel! ;)

Nu ska jag nog kolla Pirates of the caribbean eller nån annan av mina nerladdade filmer och sen sova!
Och just det, imorgon fyller min pappa 49 år!! Grattis i förskott pappa<3

(fan då måste jag ju upp tidigt och fira honom -.-)




Lyxfrukost!

Bättre sent än aldrig... ;)

Hade sådana extrema cravings for American Pancakes så jag var bara tvungen att göra sånna till frukost/brunch. Och min familj var såklart där och hjälpte till med uppätandet! (Y)

De är jättelätta att göra och myycket goda! Speciellt med sirap, mm mmm....


15 st pannkakor
50 g smör
2,5 dl mjölk
2 ägg
3 dl mjöl
1 msk socker (jag tog lite mer... socker är göött!)
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
+ matolja/smör att steka i


Servera med sirap, färska bär eller sylt!





Hallouu!

Godmorgon!

Eller ja, god är den väl inte direkt... det är tiden på dygnet jag har som mest ont eftersom tabletterna slutat verka! Och ju senare man vaknar dessto ondare gör det :/
Vaknade lite efter elva (dvs OFANTLIG smärta) av att Sara ringde och störde mitt i min konstiga dröm, haha tur det! ;)

Gårkvällen var dock mycket mysig! Trodde inte att Emanuel skulle komma och hälsa på men det gjorde han som tur var! Vi hade lite mys och sedan åt vi middag med familjen. Japp, till och med jag åt mat och det gick faktiskt riktigt bra (förrutom den gången jag fick upp lite läsk i näsan, usch)! Sedan kom även Sara förbi! :)

Tack mina älsklingar för en bra kväll, ni är bäst <33


Borde nog äta frukost snart och sen kommer Sara hit idag igen. Vi ska ha lite mys med godsaker (om hon hittar nåt på ica som inte är allt för hårt och vasst, haha)




10-01-15

Tjenixen!

How's life? Kan ni gissa vad jag gör? Jo, jag ligger/sitter i sängen och min rav är helt bedövad efter att ha suttit så länge! xD Dagen har spenderats till att kolla på James Bond. Den var väl helt dugbar!


Nu hade jag planerat att fortsätta plöja lite film, eventuellt Änglar och Demoner som jag nyss laddade ner... får se hur det blir med den saken :)

Eller så ska jag försöka städa lite och kanske duscha om jag orkar, luktar antagligen inte särskilt gott! ;D
Ha det bra!<3





Sovdags snart... igen -.-

Godmorgon höll jag på att säga! Godkväll!

Vaknade för ett tag sedan av att mina kära pojkvän ringde till mig. Han berättade att han var så otroooligt mätt och att han ätit MASSOR med pizza, läsk och godis. Gissa vem som är smått avis!

Är så ofantligt hungrig så det är inte sant. Tur att jag kunde sova lite så jag inte kände av det. Menmen, nu måste jag snart sova igen. Var tvungen att ta mina tre (2 st gogogigantiskt stora) smärtstillande innan jag sover för att undvika nattpanik-anfall av smärta. Och det var ju... mysigt.

När man opererat sig måste man lära sig att dricka igen, på ett nytt sätt. Tyvärr lyckas jag inte särskilt bra och har knappt druckit eller ätit nåt på 2 dygn. Det var något ofantligt skönt att sätta båda stora tabletterna i halsen, hosta som en galning och att vattnet åkte upp i näsan och droppade ut! (Y)
Och pappa bara skrattade... den elake saten -.-



Nänä, ska sluta whina nu.. Vill bara att ni lyckliga bastardos ska vara glada för att ni kan äta och dricka utan att det rinner ut ur näsan på er! ;D

Hoppas ni får en riktigt bra dag imorgon, snart helg ju! (tyvärr lär den inte bli överdrivet storslagen för min del..) Sova, sova, titta tv och sova igen. Och om jag har tur så kanske Emanuel tittar förbi<3 (till skillnad från lata Sara, haha nerå! <33)


Sovgott, hörs imorgon!♥




Ensam i den läskiga, stora vida världen/skolan

Just nu känner jag mig som en dålig kompis. Essi ligger hemma och har ont och säkert ganska tråkigt och jag, jag orkar inte ens släpa mig dit för att hälsa på henne. Förlåt baff<3

Skolan var faktiskt ganska najs. Håltimmen var najs! Lunchen var najs! Till och med föredraget var najs! Det enda som hade kunnat göra saken ännu mer najs är Essi<3 Men jag överlever nog imorgon också, om jag får träffa henne på lördag.

Vill även passa på att be om förlåtelse för att vi inte har lagt upp några fler filmer på ett bra tag. Vi ska ta tag i det när Essi mår bättre, det lovar jag. Vi har ju idén färdig, den behöver bara filmas!


Håltimme ftw!


Tingvalla<3 (Fail på bilen där borta, sabbar ALLT!)


Trööök -.-

Har så ofantligt tråkigt så det är inte sant... Dessutom är jag huuur sugen på mat som helst!! Kebab, pizza, hamburgare, tacos, fan vad gott! Och kan ju inte ens dricka ordentligt... hur ska detta sluta!

SOM OM DETTA INTE VORE NOG, mat förföljer mig! Alla pratar om mat, alla på tv äter god mat!
GE MIG MAAT :'(

Ligger i alla fall här i sängen och lyssnar på min tomma mage som kurrar så högt det bara går. Har pratat lite i telefon med Sara som har det så trevligt i skolan.. Hon skulle eventuellt komma förbi sen men jag tvivlar på att hon orkar faktiskt.. wellwell, guess I'll just have to keep on watching tv :P

Förlåt alla människor för denna hemska syn!! Tyvärr är man inte så snygg efter att ha opererat sig, inte jag i alla fall...



Doooh, den dumma limfläcken från EKG-grejen dom klistrade fast går inte bort!!
(det finns dessutom fler än en.. vackert!)



Ha en bra dag allihopa! Själv ska jag nog försöka sova lite om ett tag, men vi hörs sen! Puss<3



(God)morgon!

Hola! Hur mår ni?

Jag mår inte sådär asbra jag. Vaknade av att det gjorde fett ont i halsen... För tillfället ligger jag i sängen och tittar på Sex and the City! Tur att världens bästa moster gav mig de resterande säsongerna i julklapp!<3

Eftersom jag inte har nåt bättre för mig så kastar jag upp lite tråkiga bilder, haha!


Droppsåret blöder som faan!


Mamma köpte hem lite mat... inget knäckebröd här inte! ;)


Tacka gud för smärtstillande! Tyvärr är dom ju inte överdrivet små -.-


Nu ska jag hämta något att dricka, lite pro viva mango får det nog bli! Sedan är det bara att fortsätta kolla SATC! Talk to you later<3




Essis lååååånga dag!

Hejsan alla läsare! Kom nyss hem från sjukhuset men bestämde mig för att blogga i vilket fall.. lite måste man ju tåla! Hoppas att det inte stör er alltför mycket men jag tänkte ta och skriva lite (eller ja, rätt mycket) om min minst sagt speciella dag!

Eftersom jag var totalt hyper igår av att jag såg fram emot operationen (fråga inte varför!) så kunde jag självklart inte sova. Och som om det inte vore nog så var jag extremt hungrig bara för att jag inte fick äta någon mat... Lyckades i alla fall somna vid fem eller nåt OCH lite efter det, klockan sex, kom pappa och väckte mig -.-

Klockan 07.20 var jag och pappa på sjukhuset. Fick ta en massa tabletter mot smärtan och illamåendet och sen åkte pappa hem för att jobba. Jag fick gå och ta på mig de antagligen sexigaste kläderna på denna jord.. Knästrumpor, vit långtröja, ljusrosa rockliknande sak och något som skulle lika trosor, SKITSNYGGT! (Y)

Fick gå och sätta mig i ett väntrum och sitta där i 1,5 timmar innan det var dags... Fick sätta på mig ett hårnät som gjorde min outfit om möjligt ÄNNU snyggare sedan fick jag gå in i operationssalen där ca 5 personer väntade på att få börja. Fick dropp, kläm-grej på fingret, EKG pluppar med sladdar, kolla mitt blodtryck, testa narkosen, smärtstillande osv. Som tur var personerna där inne jättesnälla och roliga så det var inte det minsta nervöst längre.. Trots att det var min första operation ever! Det coolaste var narkosen, lätt! Det sista jag kommer ihåg är att det började snurra lite och jag kunde inte fokusera blicken sen vaknade jag plötsligt upp på en vagn med sladd i näsan påväg till uppvakningen. Som tur var kändes absolut ingen smärta, inte konstigt efter hur mycket smärtstillande de proppat i mig!

Efter att ha legat där två timmar rullade de iväg mig och mitt lilla dropp till vårdavdelningen. Haha, vad är det med läkare och att prata om mat bara för att jag är hungrig?? xD

Där fick jag ligga på ett rum som jag delade med en extremt högsnarkande tant! Dessutom tog dom mitt kära dropp och då började det göra lite ont.. Eftersom min tunga var/är extremt uppsvullen så kan jag knappt dricka utan att sätta i halsen och min röst låter myycket skum! Efter att ha sovit av och till i et par timmar kom i alla fall mamma och pappa med en rullstol för att ta med mig hem! (hihi, nu ska jag bossa mycket med min stackars pappa!)

Tack i alla fall till all personal på central sjukhuset här i Karlstad. Alla var så otroligt snälla och trevliga<3 Speciellt en av sjuksköterskorna som tog hand om mig på slutet. Hon sa att hon gillade namnet Essi jättemycket och att hon skulle ha döpt sitt barn till det om hon visste att namnet fanns! Det ni! ;)


Nu ligger jag hemma, har tagit en suuperstark smärtlindrande tablett och hoppas på att smärtan går bort!
Hörs senare<3






Då var det dags..

Ska snart gå och lägga mig, ska bara:

-Byta sängkläder
-Äta världens största tallrik med fil och flingor (kommer inte kunna äta det på ett tag!)

-Ringa Sara
-Duscha

-Lägga fram alla papper och annat viktigt

Imorgon klockan 07.30 ska jag och pappsen vara på sjukhuset (ska ju bli intressant om vi hittar till rätt ställe..) och sen ska halsmandlarna opereras bort! Eftersom jag lär må RÄTT dåligt efteråt så kommer jag inte blogga på ett tag men när jag e bra nog att dra fram min lilla dator så ska ni få en update!

Jag är ofantligt peppad konstigt nog så jag kommer inte kunna sova, men godnatt iaf! Hoppas ni har en fin dag imorgon:D




Vitt var det här!

Eftersom det är kallt ute så köpte min snälla mamma en ny vinterjacka till mig... haha min gamla köpte jag när jag var, hmm 13 kanske? Den börjar bli liiite liten nu! ;)

Sitter iaf och underhåller mig med att jag kan se ut som en liten michelin-gubbe med den! ;D



(tog en michelin-gubbe-posar-bild också men orkar inte ladda upp den..)







Music fo' serious!


The Rocket Summer - Do You Feel


Band Of Skulls - Friends


Anya Marina - Satellite Heart


Flyleaf - All Around Me




22.11

Hallaou.


Jag hade planerat att gå och lägga mig snart för att för en gångs skull vara utvilad när Essiman kommer och stör halv 8 varje morgon. Hon stör så mycket att jag inte är säker på om jag kommer klara omväxlingen när hon ligger hemma efter operationen. Det kommer bli tomt :(<3

För övrigt överväger jag på allvar om jag ska läsa den lilla franska boken istället för "Om jag kunde drömma" sen för:
1. Vi har egentligen franskaläxa som jag inte har gjort för ingen har sagt vad läxan är, alla bara ignorerar mig när jag frågar :( (ehehe)
2. Det är bara 10 sidor kvar i "Om jag kunde drömma" och jag vill inte vara utan läsmaterial! Gah!

I brist på annat onödigt material i detta inlägg:

Det är fruktansvärt att man kan vara så vacker. Fyfan<3



What the FUDGE??

WHAT?!? Används av någon annan?? Hur kan det bli så? Någon som vet får gärna säga varför, ingen har ju lösenordet till min :/ Har hänt jättemånga gånger på sistone....







Dagens:

Denna måndag såg lilla Essi ut såhär...


Ljusa jeanslegging - Gina Tricot
Grå tröja med knäppning - H&M
Stickad sjal - Handgjord


Detta kombinerades såklart med min mössa! Inte lätt att leva här på nordpolen ;)
Körde dessutom med mina älskade armband!<33



ÄLSKAR mina hemgjorda armband!<3

(de svarta är köpta på Kappahl)




Och så var helgen över...

Jag ogillar söndagar STARKT! Borde knappt få klassas som en helgdag, bara en dag för att mentalt få förbereda sig inför den kommande veckan... suck, life is hard!

Denna mentalaförberedningsdag till ära vaknade jag upp bredvid/halvt under min prins. Det är så en bra morgon ska se ut<3 När jag väl kom hem fick jag någon typ av ryck för helt plötsligt blev jag något ofantligt sugen på att städa!! Sagt och gjort, nu ser det lite bättre ut! :D

Kvällen har spenderats i sängen med min dator och en stooor skiva hönökaka, mumma! Hade planerat att försöka sova lite snart också, trots allt skola imorgon :P

Eftersom jag inte har några andra bilder så kastar jag upp två från igår!


Lägg absolut INTE märke till en av de gigantiska klädhögarna som nu är BORTAA!



Nu ska jag sova! Sov gott läsare<3




Revolutionary Road

Sitter här med mitt godis och letar ny underhållning nu när filmen är slut.


Det orangea ljuset ska bort! Dohh!

Med tanke på min Titanic-religion så är det skamligt att jag inte hade sett den här innan idag! Skäms lite... Men nu är den sedd och analyserad. Ett ord: Tung.

En av de mest dramatiska, hemskaste filmerna jag sett på länge. Den var riktigt bra dock, den höll mina förväntningar, och det krävs verkligen talang för att kunna spela huvudrollerna. Här räcker det inte att säga sina repliker och gå, inte!

Se den! (Dock medföljer en liten depressions-risk)


6 månader<3

Hejhej!

Här sitter jag hemma hos Emanuel och fetar chips! Gött<3 Denna stora dag till ära firar vi ju då 6 månader tillsammans, älskar dig mest av allt älsklingen min<3

Vad har vi få fått gjort? Hmm, inte så mycket.. hemmamys med diverse failade försök till att ladda ner film. Men, vad gör det? Vi är ju med varandra, det är det viktigaste och det är underbart bara det!

Men, min gentleman till pojkvän har ju lovat en fin utemiddag vid ett senare tillfälle och det ser jag fram emot vill jag lova! Hoppas ni har en fin kväll allihopa, det ska i alla fall jag!


PS. Jag älskar dig också Essi<3, eftersom att jag är så lat så skriver jag här med, ett halvår med dig i dag, underbart, och jag lovar att det kommer bli mysigt att äta utemiddag, det lovar jag<3!/Emanuel




Fantastiskt varm och trevlig lördag

(Ironin skriker av närvaro)


Men jag har varit glad ändå av okänd anledning. Jag kanske har insett att detta kalla helvete snart är över (bara typ 3 månader kvar... doh). Ganska underligt att få höra det från mig för jag brukar alltid älska vintern. Men nu är det för mycket vinter till och med för mig!

Det är helt enkelt för kallt! Det har gått så långt att jag, jag, Sara Lindh, har klätt mig i jeans. This is some serious shit!

Men det värsta med kylan är inte att behöva klä på sig 7 lager kläder och pulsa ut i meterhög snö och iskalla vindar. Nej förstår ni, det jobbigaste är att försöka ta sig upp på morgonen. Man har under hela natten frusit som bara den och när man precis lyckats få upp värmen, ja då ska man upp igen. Det gäller att ha ett par tofflor nedanför sängen och någon form av kläder nära till hands. Annars överlever man inte många minuter! Det positiva är väl att när man väl kommer upp vaknar man på riktigt. FO'. SERIOUS.


Nu ska jag och min mössa gå ifrån datorn (det kallaste stället i hela huset) och sluta klaga om kylan. (Till sommarn kommer jag klaga över värmen bara så ni vet)


Hejdååå!


Godnatt<3

Det finns två saker jag fullkomligt HATAR när jag ska duscha... var med om båda alldeles nyss -.-

1. Det kommer inget varmt vatten! (antagligen inte den enda som ogillar detta..) Har länge väntat på en varm och skön dusch. När man väl står där och inser att det inte kommer nåt annat än ljummet vatten DÅ är man inte glad!

Som tur kom det varmt vatten efter ett tag, MEN! Då kom problem numero dos;

2. Vattnet kommer för svagt!
Om möjligt nästan ännu mer irriterande. Man brassar på allt det bara går och så kommer det en jättesvag liten skit skur -.- Usch vad duschar är elaka ibland!


Nu ska jag i alla fall snart sova, om jag kan dvs.. Har extremt ont i halsen :/ Inte bra alls!! Ska ju opereras på onsdag och jag MÅSTE vara frisk då... Håll tummarna för att jag e frisk som en nötkärna då! ;D

Kastar in en ofantligt vacker godnatt-bild på mig utan smink och ful när vi ändå håller på! :P

Godnatt<3





Fredag 23.04

Hejsan!

Long time no seen... ;)

Sara åkte precis hem! Hon kom hit för ett tag sen och vi har haft lite mys med film och godis :D

För övrigt har dagen/kvällen spenderats med att först sjunga som två fools hemma hos Sara, sedan blev det tacomiddag med familjen och sen kom Sara hem till min lilla skogsstuga! Haha!

Nu ska jag nog duscha och mysa framför tv:n eller datorn! Hörs snart :)




Idag har varit en intressant dag.

(ICKE)

Jag vaknade runt tre på natten av att jag mådde illa och kunde inte somna om på någon timme. (Tacka högre makter för min beloved Twilight<3) Sen vaknade jag vid 7 igen och gick upp och började fixa mig, trots att jag fortfarande mådde sjukt illa. Det hela slutade med att jag blev called in sick (hade tyvärr redan hunnit platta håret, så här sitter jag nu med extra slitet hår i onödan, däääm!
) och det var antagligen rätt val, med tanke på vad som hände någon timme senare. Mer än så behöver vi inte säga...

Så idag har jag:
- Kollat på diverse olika tv serier på Channel131
- Läst
- Drogat spotify
- Spelat gitarr
- Gett mig fan på att jag ska lära mig den här låten på keyboard:
(För att slippa springa några meter mellan datorn och keyboarden flyttade jag på den och ställde den framför datorn (det betyder att jag hade ca 30 cm stor sittyta))



Det går någorlunda bra med tanke på mina tidigare pianoerfarenheter. Men inget att hänga i julgranen direkt!


Talk to you later, friska bastarrrdos!



En liten tomteliknande filur...

Hade tråkigt... tog 5 miljarder bilder med web-kameran! Och jag är fortfarande extremt snorig!







Inte lätt att vara ett freak! xD Nu bör jag nog duscha och lägga mig! Det är ju skola imorgon -.-





Har inga planer på att förklara nedanstående

Dagens samtalsämne vid middagsbordet:

Sara Lindhs ofrivilliga bakgrund som morfinist.


Inte undra på att jag är som jag är!


Jag har inte...

...Orkat blogga på hela dagen, jag har liksom ingen lust. Jag har nämligen sörjt min sista dag i frihet genom att göra saker man inte kan göra på skoldagar, dvs att gå runt hemma och inte göra någonting alls. Det har varit angenämt. Gitarren har utnyttjats flitigt kan jag lova. Dessutom har jag kollat på de fyra Paradise Hotel avsnitten som jag har missat. Har inga kommentarer, förutom att det är äckligt, men fastnar gör man. Äckligt eller ej.

Har även knarkat Spotify i några timmar. Då kan ni tänka er hur många reklamavbrott jag har lyssnat på! Ogilla!



<3

Godmorgon!

Sovit gott? Inte jag.. min näsa var heelt täppt så jag kunde inte andas, rätt jobbigt! Dessutom hade jag fett ont i halsen :/ Hoppas det går över snart!

Ska snart klä på mig och dra till E men tänkte vara duktig och städa lite först! Och som om det inte vore nog att mitt rum e jättestökigt så börjar ju skolan imorgon! VILL INTE! (hade inte direkt nåt med mitt stökiga rum att göra menmen, haha)

Kastar upp två låtar som jag helt plötsligt bara fick på hjärnan och har därför lyssnat på dem RÄTT många gånger under det senaste dygnet... ASBRA är dom<33


Lil Wayne - Lollipop


Will.I.Am - Heartbreaker




JAAA!!

Jag är måttligt lycklig nu jaa! Gissa vem som hittade sin tröja trots allt? I DID! :D

Vi spatserade runt på Stadium (jag var arg och kände för att bryta nacken av alla idioter till människor som snott min tröja) när den uppenbarade sig mitt framför näsan! Ja, tittade kanske lite dåligt humhum..

Men, nu är den min och jag är glad!

(NI FÅR SE BILD IMORGON ELLER NÅT!)



Oups! Nu är det nog på tiden att jag äter nåt.. (A) Min mage protesterar MYCKET högljutt! Hejdå<3





Dagens outfit!

Dagens utstyrsel: Inte särskilt snygg/rolig eller nåt annat positivt! Man tager vad man haver så att man slipper gå ut naken... skulle bli kallt! Och så skulle polisen antaligen fånga in en för ofredande eller nåt liknande (jag förstår dom)!

Vad jag försöker säga är att jag MÅSTE införskaffa mer kläder!








Bus


En liten Essi, omnomnom...



Essi var nyfiken på kameran så jag var ju tvungen att visa henne hur man knäpper bilder.

För övrigt var vi på bergvik en snabbis förut, köpte en blus (eller vad man ska kalla det). Fast jag kommer ju inte kunna använda den förrän om typ 3 månader, för jävlarrr vad kallt det är! Jag vill ha vår nu!


Och skolan börjar om ett och ett halvt dygn. Det ska bli väldigt roligt osv.

Ha en bra kväll! <3

Fan då..

Life sucks... She's a real bitch!  Och här är man positiv! (Y)


Haha nää, nu ska jag i alla fall FÖRSÖKA verka glad så att jag inte drar ner er alla i skiten. Först och främst ett förlåt för att jag inte har bloggat och de få gångerna jag gjort det så har det varit små skit inlägg... så därför fortsätter jag på samma trend ett tag till! ;D

Idag har jag i vilket fall varit på stan. Hittade en mycket fin tröja på Stadium som jag snabbt fick en crush för... Sen när jag skulle köpa den så var den borta!
Behöver vi ens förklara hur jag reagerade på det/om jag var glad då?

Nej. Tänkte väl...Menmen, får ta mig en sväng förbi Bergvik och se om de har den där!

Förövrigt köpte jag avfärgning och blond färg (efter lååång fundering)!
Hatar ordet avfärgning, känns så... creepy!! :S Så nu ska jag bli blond igen! Om ett tag iaf :)

Åhlens - 130:- och 66:-
Haha kul ifall detta misslyckas totalt och håret är helt gulflammigt! Det skulle ju vara... trevligt (Y)

Nää, nu ska jag fortsätta sura/whina och sen blir det duscha och sedan film! Ha det bra<3







Hej...

...Det här är Sara. Hon är glad(are än förut). Hon gillar sin kamera nu. (Detta faktum kan dock ändras, det har hänt förut) Sara hade flätor idag. Och mössa. (Inga kommentarer på det) Idag har hon varit på Ikea. Ovärt, hon köpte ingenting alls.



Nu ska hon gå och fortsätta städa. Buhu.


Ny kamera

Godmorgon läsare!

Igår införskaffades en ny kamera. En Nikon P90. Jag testade den igår kväll och blev inte direkt överförtjust, men jag måste nog lära mig hur den fungerar innan jag dömer den.



Idag tänker jag lära mig hur den jäveln fungerar så får ni se resultat imorgon eller på onsdag! (Inga höga förväntningar, bitte!)


Flickvänner från förr

Halllooo!

Dagen har bestått av one thing only... SOFT!

Först lååång sovmorgon och vid fyra tiden träffades jag och Sara vid ica för att införskaffa godis, mihi (a)
Vi drog hem till mig, kollade Harry Potter (IGEN för min del) och nu på kvällen har jag tittat på "Flickvänner från förr"!
Rätt mysig film faktiskt, rätt tjejig dock... men rätt bra ändå! :D


Se den! (Y)

Nu ska jag soova! Godnatt<3





Godnatt<3

Här ligger jag bredvid min underbare pojkvän och ska snart sova! Eftersom Sara den lille skiten inte kom så satt jag och kollade på Harry Potter själv och fetade godis.. mihi (a)

Hoppas ni haft en bra dag. godnatt!




Om jag kunde drömma

Sedan jag fick "Om jag kunde drömma", dvs sen i tisdags, har jag inte gjort något annat än att läsa. Inte ens datorn har verkat intressant på sistone tack vare denna underbara 442-sidiga skapelse. Enbart mat och gitarren kikar in lite då och då. Nu tänker jag gå emot strömmen: Det är skitbra att ha sett filmerna innan man läser böckerna! Varför då?
1. Man slipper föreställa sig hur alla ser ut och sen bli besviken när man ser hur de ser ut i filmerna.
2. Man slipper bli sur över hur mycket de har klippt bort i filmerna, eftersom man inte vet om vad som finns med i böckerna.



Senare ska jag dra mig ut i skogen hem till Baffen och kolla Barry Hotter 6. Jag ville ha vitlökssås (ja, bara vitlökssås) till men icke, Essi vill bara ha godis (Fetto).

Men först måste det duschas - Usch. Kallt. Vill inte.

Ha en bra dag!

Essi goes creative...

Haha eller ja, min moster! ;)

Har nu suttit och pärlat ett antal timmart (svårt med lösnaglar vill jag lova)! Resultatet blev 3 vanliga pärarmband och ett annat armband med en berlock!

Blev jättenöjd med resultatet verkligen! Tack till världens bästa moster som hjälpte med det svårare armbandet. Du är bäst! :D<3




Gillar verkligen det pärlan och fjärilen! Ska användas flitigt i sommar :)

Nu ska jag snart sova, godnatt!







Musik och godis!

Här sitter jag och slappar. Känner mig lite bättre än förut i alla fall..

Hittills har jag tittat ett par avsnitt av Veronica Mars, me like (Y) och lyssnat på musik... ev hann jag äta lite godis också! Var tvungen att åka och köpa en fet påse för att stilla min abstinens, mihi!





Sitter också och lyssnar på dessa två låtar! Versionen med T.I har jag lyssnat på läänge och jag gillar den mycket. Men den andra versionen (har varit med i Gosspi Girl för övrigt) är inte helt fel den heller!

Lyssna själv och avgör!


T.I - Whatever you like




Anya Marina - Whatever you like



Nu ska jag gå och pärla med min moster! (hon är expert ska ni veta, guldsmed!) ;D
Hörs!



Första januari!

...och jag mår pissdåligt! Vilken UNDERBAR start på året ;)

Gårkvällen däremot var jättetrevlig! Dessutom var vi lite spontana och tog en "liten promenix" på ca 8 km i det kalla vädret för att ta oss till en fest! Det var verkligen värt det och man fick träffa massa trevliga människor!
Menmen, ska man ha kul så får man..lida pin?

Kom inte i säng förrän vid fem och fick mig inte många timmars sömn så jag får nog skylla mig själv att jag har ont i huvudet, mår illa och har feber!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och tycka synd om mig själv! Ha det bra<3




RSS 2.0