Run to your mama 'cause you can't stand the road

I ♥ Levi's



Sköna som tusan och snygga är dem också.. Kan det bli bättre? Svar: nej.

Klar med svenskan till imorgon förövrigt! Firar med musik och övrigt chillande! (Favoriter just nu!)
Ha en fin kväll



Jag är ung och du är yngre

Jag har absolut inget att blogga om så därför kan jag passa på att lägga upp några bilder på saker jag köpt den senaste tiden!



BikBok 199:-

Kommer användas SÖNDER i sommar men jeansshorts eller mina höga svarta shorts! Känner jag mig själv rätt så lär den dock användas innan det till mina kära jeans (vad annars?) Kommer bli kallt men skit i deeet :)


H&M - pris kommer jag inte ihåg! (Färgen heter "Sweet talk me")


Skolan rullar på men MASSVIS att göra! Det enda positiva är att jag idag fick reda på mitt betyg i Rättskunskap! Trots att det kändes som att provet gick åt h*lvete så bidde det ett MVG! Wiiie :D

Nu är det sovdags. Kommer dock inte kunna sova för jag är så hungrig... Och nej, jag tänker inte äta nåt.
GODNATT! ♥



You're the boy who murdered love



Cape och linne - BikBok / Svarta jeans - H&M / Skor - Monki



Mot IKEA

Inköpslista:

-Morotskaka
Fred ut!


Leaves



39 kr, Glitter.

Gillar dem skarpt! Använder dock knappt örhängen och när jag gör det får jag ont i örsnibbarna efter bara några timmar, men på senaste tiden har jag saknat ett par fina örhängen i smyckeslådan, därav dessa löv.



Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

Som ni kanske såg i Saras tidigare inlägg så har vi Rättskunskapsprov imorgon! Känner mig inte alltför peppad faktiskt men det blir skönt att få det avklarat i alla fall :) Och som om det inte vore nog så har jag...

..Ont i halsen för jag har läst högt ur typ halva Rättskunskapsboken (och eventuellt gjort massa andra skrikliknande ljud för att imitera diverse olika saker) OCH mitt knä är dött på grund av Hitler 2 (även känd som våran idrottslärare Lennart!) Han är fett gosig men fan vad vi får jobba..




Menmen, nu ska jag ladda mentalt inför provet med massa godis (A) Puss och kram♥





Chillar i landet av upptagenhet

Essi och jag har pluggat rättskunskap i TRE timmar idag. Essi läste 40 sidor högt och jag sov med öppna ögon. Lär väl göra samma sak på provet imorn.

Lever just nu för Spotify i kombination med gitarren/fake-pianot samtidigt som jag letar inspiration för framtida klädval. Känner för första gången i mitt liv att jag faktiskt har något att ha på mig! Helt otroligt!


Igår i matsalen. Essi, jag och Anna Lundén!


Det är inte alla som får äta i leklandet - but we do! Fast vi får inte leka :(




50 år är rätt mycket det...

...och så länge har min lilla pappa levt idag! Tyvärr är han i Göteborg nu så han får fira sin födelsedag ensam :( Stackarn♥


GRATTIS PAPPI!


Nu ska jag fortsätta njuta lite av våran välförtjänta studiedag! Ha en fin kväll :)



Det snurrar i min skalle



Tröjan är från Monki, köpte den för drygt en vecka sen men har redan använt sönder den (Y)

Studiedag idag! Så jag drog in en sväng till stan bara för att jag inte orkade sitta hemma och ha tråkigt. Köpte ett par örhängen som ni får se när de blir invigda. Resten av kvällen ska spenderas åt jobb, ska skriva på våran bok hade jag tänkt. Det behövs sannerligen! Den ska vara tryckt och klar om prick 10 veckor, HEHE. Att vi inte har ett enda färdigt kapitel än bör tilläggas.


Vad tycker ni om våran nya och fruktansvärt fabulösa header?



Idag har vi fotat. Helt galet fula, men en ny header var ett måste! Den blev rätt "oss" så vi är nöjda!
Gillar ni den?


Möjligheternas land



Nytt linne från BikBok! Gillar det ganska galet mycket! Tänker mig jeansshorts + hatt. Men det lär ju inte hända på typ 5 månader... Fan! Men hattjakt ska jag på snart ändå, hatt kan man ha i alla väder!




Like stars burning holes right through the dark


Ny skjorta från Gina och halsbandet är från MQ. 100 resp 90 kronor. Välspenderade pengar indeed!


Gårdagen inleddes med 2 timmars skola och avslutades på en fest på Råtorp med trevliga människor! Älskar fredagar! Synd att det inte är fredag idag.



Btw, nytt år betyder ny spotifylista --> 2011




Inköp:

Så var livet rutin igen och veckorna går snabbare än snabbast.. Både bra och dåligt. En del av det dåliga är att man inte har ett piss att blogga om! Alla mina dagar ser i stort sett likadana ut:

-Frysa i väntan på bussen pga att jag tog den snyggare men vääldigt mycket tunnare jackan (ge mig vår)
-Mellanlanda hos Sara
-Åka till skolan
-Slava i skolan
-Ta sig en sväng på stan

Och sen när man kommer hem då är det bara att dra på sig mjukisbyxor och myströja DIRR! Så inga "dagens-outfits" här inte! Däremot tänkte jag lägga upp lite bilder på mina senast inköpta saker (varav vissa var för typ en vecka sen, menmen)


Nagellack Lindex 30:- Färgen är fett mysko! På dagen ser den gråblå ut och på kvällen blir den typ grön.. Men rätt gosig ändå!



Örhängen Gina Tricot 65:- (rea) De är såå fina men SÅÅ tunga!



Linne BikBok 99:- (rea)



Ögonskugga Maxfactor (köpt på H&M, 99:-)


Den har fått rätt dålig kritik men tänkte att det kanske passar mig bra eftersom jag alltid är så klantig och tappar mina ögonskuggor i golvet så dom går sönder...




Mitt 2010, vilket år alltså!

Medan jag förbereder mig mentalt för att städa så passar jag på att se tillbaka lite på året som gått! Helt sjukt hur mycket livet förändrats under 2010.. Pyttelite var negativt och nästan allt positivt!

Här kommer lite bilder!

Året startades med att operera bort halsmandlarna! Vilket följdes av en vecka hemma, det man drack rann ut genom näsan och att äta var närpå omöjligt.. men värt var det!

Levde livet i mitt mörka hår också! Nästan så att man saknar det lite men blont är inte fel det heller :)


Sen bidde det vår och all dum snö försvann! Underbart! Ett år äldre blev man också (fast det blir man ju varje år iofs...)


Vi fortsatte göra våra knasiga filmer! Dessa och fler hittar ni här: http://www.youtube.com/user/Lindhh93


Skolan närmade sig sitt slut, vi kollade när treorna tog studenten, vi hade skolavslutning och sista bilden är från midsommar då vi jobbade! Mysiga tider<3 Började umgås mycket med speciellt en nyfunnen vän.. Tyvärr tog den vänskapen slut alltför snabbt :/


Jag och Sara chillade sönder, vi firade mormor som fyllde 70, jag provade att skjuta pilbåge för första gången (superkul men man får rejäla blåmärken!!) Familjen var ute med båten, jag och Sara var i Stockholm och så får jag inte glömma att jag blev tillsammans med en underbar kille! Vi firade nyss 5 månader, det ni :)


Och sen var det dags för att börja skolan igen!


Och till sist blev det höst och vinter och snön driver mig till vanvett! Och glajjor fick man också!

Det var några bilder som tagits 2010! Hoppas att erat år var lika bra som mitt! Och god fortsättning på er förresten ♥



Baby this is perfection

Snart är lovet slut. Mycket tugnt vill jag lova! Men det är bara att försöka se positivt på saken, tillbaka till skolan innebär ju flera positiva saker också... Inte för att jag kommer på så mycket nu men ni fattar ;)

Har haft en riktigt mysigt lov även om det gick på tok för snabbt och att det hände en del mindre roliga saker! Fick en riktigt mysig avslutning i alla fall! Jag och älsklingen var ute och åt supergod mat igår och sen såg vi The Town på bio! Huur underbart som helst verkligen! ♥


Någon bild från kvällen skulle ni gärna få om det existerade någon.. Måste börja ta mer bilder så jag har nåt att blogga om!





Jobbar stenhårt

Idag är jag och Sara duktiga! Som VD i vårat företag bestämde jag igår kväll att ha väckarklockan på ringning och åka tidigt till Sara för att jobba på vårat UF företag! Det har väl gått sådär..

Vi har suttit och lyssnat på några Rammstein-låtar och dansat korstågsdansen (den kanske ni får se nån gång i framtiden om ni har tur) och sen dess har jag fikat och Sara har suttit och ritat några vääldigt fina loggor till företaget!








RSS 2.0