I want you to take over control

Sitter här och ser allmänt sliten ut. Det är ju trots allt söndag..

Hade en riktigt mysig kväll igår hemma hos Lindh! Sara fick det ärofyllda uppdraget att bleka mitt hår och resultatet blev kanske lite mer gult/oranget än vad jag hoppats på (därav har jag nu en permanent keps). Menmen, det ser nog bättre ut om ett tag!

Hur det ser ut utan keps får ni se när jag vågar ta av den. OM jag vågar ta av den dvs..


Snart väntar söndagsmys med tacos och film!



Du är för fin för mig men jag vill ha dig ändå




Byxor BikBok / Tshirt Monki / Halsband H&M


Väntar på Essi som ska komma hit för filmmys! Har en känsla av att det kommer bli awesome!


Suede Jacket



Köpte denna skönhet på Myrorna i tisdags. Har letat jättelänge efter en oversized mockajacka och så går jag och hittar en för 125 riksdaler bara sådär pang bom! Lär använda den mycket när det blir lite varmare ute.


Idag är jag proper!

Är nyligen hemkommen från skolan och ska snart ta mig en dusch!

Detta måste ha varit den absolut mest värda dagen i skolan. Vi hade två inställda lektioner så jag och Sara drog in för lunch och sedan väntade det hemska Företagsekonomi B provet som jag länge fasat inför. Självklart dyker inte Benkt upp så provet flyttas till fredag. V-Ä-R-T. Jag klagar inte dock. Har inte pluggat ett piss och lär inte göra det mer för att det är flyttat heller...

Dagens propra outfit som fastnat på en inte allt för
smickrande bild. Menmen, ni har sett värre sidor av
mig än så!




John & Yoko



Glider runt i min nya favorit från H&M, med Herr Lennon och Fru Ono på. Hängslena är också därifrån! Och byxorna. Och allt annat jag äger. Ehm...

Igår var en av de längsta dagarna i mitt liv. Jag hann uppleva ca 4-5 dagar under 24 timmar, lovar och svär! Lurigt. Essi kom hit på kvällen och sov här och efter många spännande händelser stendog vi i min säng runt 3 (correction, jag dog i min säng. Essi tvingade jag ut till soffan för att mysa med allt hår som ligger där. Knepig vänskap detta)!


Ted

Ingen verkar ha förstått att det är Ted Gärdestad-dagen idag! För så är det. Han skulle ha blivit 55 år idag.



BÄST!


Så Mycket Bättre
Blue Virgin Isles
Snurra du min värld



Bra grejer

(Don't Fear) The Reaper - Blue Öyster Cult
What It Is - Mark Knopfler
I Dröm Och Fantasi - Ted Gärdestad
Sweet Disposition - The Temper Trap




Mot skolan!

Godmorgon sunshines!

Nu drar jag till skolan efter en riktigt jobbig gårdag.. Och skolan lär göra tillvaron om möjligt ännu värre. Känns ju inte sådär jätte awesome. Menmen, bara att bita i det sura äpplet!


Tröjan är från H&M and I love it!

Ha en superbra dag allihopa :)




Briller



Laddar upp inför våren. Screw februari känner jag nu. I alla fall när solen tagit siesta. 80 kr gick brillsen på! Naturligtvis är de från H&M.


Funderar på om jag ska skriva lite svenskauppsats eller inte. Borde, men jag har ingen lust. Två till avsnitt av How I Met Your Mother och sen har jag ingen ursäkt längre. Har förövrigt snart sett alla 6 säsonger två gånger på raken på mindre än en månad. Är det möjligt?



We have no progressive future I know your lying nature

Gårdagens outfit:

Linne H&M Jeans Levi's Örhängen H&M

Dagen och kvällen blev riktigt mys! Hann med att göra lite av varje. Lagade mat med M, fläskfilé och potatisgratäng stod på menyn och det blev riktigt gott! Efter det chillades det hos diverse olika människor och mot natten drog jag iväg och träffade en kompis :)

Riktigt lyckad lördag<3 Hoppas att ni också hade det riktigt najjsigt!


På hjärnan just nu! Ger sommarkänslor i ganska stora mängder..




Vinter! ♥

Normalt brukar jag hata snö och vinter och regn och allt som stoppar mig från att springa runt halvnaken som är mitt preferabla tillstånd. MEN idag när jag gick upp efter ca 4-5 timmars sömn för att pallra mig hemåt så var det första gången jag verkligen kände att jag älskade vinter!


Ni får ursäkta mitt smått trashiga utseende. Att sova så
lite och att inte tvätta bort sminket innan man lägger
sig är inget jag rekommenderar!






Vackört ♥

Något som inte är lika vackert är synen jag och pappa fick när vi vaknade för någon dag sen!
Man undrar ju lite hur det gick till..

Fail? Eh, ja.



Semla!

Har precis varit ute på en mysig kvällspromenad och ska nu hugga in i årets första semla! Dessutom är det min första "vanliga" semla jag äter EVER! Det ni.

Eftersom min nöt och mandelallergi mystiskt försvunnit har familjen slutat tillverka specialsemlor med vaniljkräm (fett gott) åt mig nu när jag kan äta mandelmassa, så detta kommer bli mycket intressant!




Angående de två sista bilderna har jag två viktiga saker att säga:

1. Ja, jag älskar att gå runt hemma i något som liknar en svart helkroppsdräkt (a.k.a spionoutfit)

2. Jag och min pojkvän har just nu någon typ av tävling om vem som är mest beff.
Här har ni svaret: jag!!


Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! Jag tänker ta det lugnare än lugnast så nu kryper jag ner i sängen och kollar på film/mumsar semla! Puss ♥



Oh baby-baby lalalalala...

Den låten (tryck här) orsakade mig en sömnlös natt..  Dagen har spenderats till att försöka få Sara få den på hjärnan också. Jag ska nog lyckas snart, MAHA!





Väska: Accent 399:-
T-shirt: H&M Herr 99:-
Solglasögon: H&M 59,50:-


Är inte säker på om jag ska behålla t-shirten eller inte.. Skulle dock vara nice instoppad i jeans, med höga klackar och röda läppar! Men om jag lämnar tillbaka den så har jag inget att ha på mig i morgon.. Haha, japp det är så jag resonerar! ;)

Andra intressanta saker att nämna: För att få igång min kamera var jag tvungen att svinga in den i väggen ett par gånger.. Dags att köpa ny kanske?



Och jag har inte bloggat på en vecka..

Fy skäms på mig!

Menmen, så går det ibland när livet rullar på! Under den senaste veckan har det hänt lite av allt möjligt! Jag och min pojkvän firade bland annat ett halvår tillsammans i tisdags med en mysig kväll! Dock kollade vi på en fruktansvärt skum film (The killer inside me)... En kommentar: skum!

Vad som har hänt annars kommer jag inte ihåg.. Det jag kommer ihåg är att idag har jag och Sara varit fruktansvärt duktiga! Vi började dagen med idrott, varvade med lite lunch och sen drog vi till badhuset och simmade 2000 meter!

Har inte så överdrivet mycket mer vettigt att säga.. Tänkte lägga upp lite bilder på veckans inköp (hittills) men det kommer i nästa inlägg!



RSS 2.0