Ajj..

Har haft en sannerligen speciell fredag.. Eller nej förresten, speciell var inte ordet jag sökte utan jobbig!

På senaste tiden har jag haft vääldigt ont i mitt ena ärr sen jag opererade bort halsmandlarna i vintras så därför ringde jag sjukhuset som fixade en akuttid till mig! Så jag åkte till sjukhuset vid lunchtid.. och där satt jag i väntrummet, lääääänge! Det tog hela 1 timme och 20 minuter innan jag fick komma in!! (sinnes)

Väl inne fick jag en till väldigt trevlig upplevelse; känslan när en läkare tar tag i tungan och drar ut den (mot min tungas extremt starka vilja) och sedan stoppar ner något i halsen så jag typ spyr.. FEM GÅNGER! Inte det minsta trevligt, men doktorn var fett gosig :)

(Bör tilläggas att jag inte kan sträcka ut tungan alls pga att den fått en sträckning i min tungmuskel.. awesome)

När denna najjsiga vistelse på sjukhuset var färdig drog jag till skolan och gjorde Matte B-provet och sen slavade jag med rättskunskap till fyra! Underbart.


Nu ska jag äta godis, see yaah!




Jag säger skit i allt, lägg av och kom hit

Vet att det var typ två veckor sen sist, heheeeh. Orkar bara inte längre.

Är sjuk, vilket är fullkomligt väntat med tanke på att det är lov snart. Är alltid sjuk under lov -.- Men jag ska dra mig in till skolan runt 12 och göra ett matteprov. Lika bra att få det gjort!

Kom på en sak. Vi har inte visat er vårat senaste filmprojekt än... Kanske för att det är en film till skolan. Ska nog klippa om den och bara ta med de värda delarna men ni får se några bilder nu dirr. Bara för att gära er nyfikna hohohoho.





Army green

Var på stan tidigare idag och fick med mig bland annat detta fina nagellack hem! Känns riktigt höstigt och mysigt :)



Isadora Wonder Nail nr 706 "In the army" (55 kronor - Lindex)




Baby you can have whatever you like

Allt det här med höst gör mig mycket nostalgisk.. Så, jag sitter och lyssnar på massa låtar man lyssnade på förr/kollar på gamla bilder! Det är verkligen sjukt hur mycket livet förändrats sen förra året..

För ca ett år sen såg det ut såhär:




FETT snygg...

Helt SINNES att jag (när det var som mörkast) hade svart hår!


Förra året va awesome och detta är ännu bättre... Nu ska vi inte tänka mer på det utan hoppa in i duschen!

Imorgon är typ hela klassen ledig except jag (som har utvecklingssamtal) och sen ska jag och Sara på möte med rektorn! Och nej, det är inte som det låter.. Vi är nämligen klassrepresentanter! Bengt och Benkt älskar oss därför lite mer än alla andra! ;) Hihi!

Ha en najjsig kväll nu allihopa så hörs vi! ♥



Det va sannerligen ett tag sen jag bloggade sist...

(Och Saras senaste bloggning ska vi inte ens nämna!)

Haha, nä nu ska jag inte va elak! Det finns så mycket att göra just nu och bloggningen ligger (tyvärr) inte på topplistan. Vi har inga planer på att lägga ner, bara det att det är så fruktansvärt mycket att göra såhär på höstterminen..

Menmen, snart är det höstlov i alla fall! Wiiie :D Ska blir sjukt skönt att få ta det lite lugnare ett tag! Tyvärr (med emfas på ordet tyvärr) citat från min favvofilm Kenny Begins btw..) så kommer jag och Sara ha FULLT UPP med vårt UF-företag under lovet! Kanske dags att berätta om våra evil-plans snart, hehe ;)

Helgen spenderades hemma på fredagen (höll på att hänga mig av tråkighet.. fint ord) och på lördagen var jag hos min älskade pojkvän! Vi kollade på Baksmällan (Bradley Cooper är najssig och han är min sedan måånga år tillbaka så synd för er) sen passade jag på att sova lite som vanligt och vid halv två åkte vi till Molkom för att hämta min pojkväns kompis mamma... värd lördagskväll (Y)

Lördagens:

Propert värre!


Min nya cardigan (ser rätt konstig ut på bilden)



Bara en dag till och sen är det helg..



BikBok 349:- (var rea dock så jag håvade in den lite billigare!)



Beställningen från H&M.com kom igår och gav mig denna underbara bh! ÄLSKAR färgen<3

That's all for now! Ska städa lite och eventuellt kolla lite på företagsekonomin... Har stort prov imorgon och jag har pluggat NADA. Blir intressant att se hur det går (Y)




Now I realise it was only just a dream

Var ute och traskade lite i skogen och passade på att ta lite bilder.. Mysigt med höst med F*N vad kallt det är!! Tur att min pojkvän kommer hit snart och värmer mig! :)<3 Imorgon ska vi bowla på idrotten, jag kommer antingen råka döda någon eller döda mig själv.. Ser inte fram emot det -.-




Essi sitter och baffar i skogen..

Ha en supermysig kväll! ♥



If you weren't real I would make you up


Några bilder jag tog för några veckor sedan.

Jag har börjat tveka på våran affärsidé till Småföretagandekursen. Och jag har tvekat läänge på bloggen. Men det känns ovärt att lägga ner, ni får helt enkelt nöja er med sämre uppdatering (vilket jag antar har märkts). Måste dock ge er lite creds eftersom ni fortfarande läser även fast det inte finns något att läsa.

Imorgon har jag Geografi- och Rättskunskapsprov. Känner att jag inte kan det överhuvudtaget. Känner även att  min prioritering ligger någon annanstans för tillfället... (Känner att du ska bli sur här, Essi)



Poppin' bottles in the ice, like a blizzard..

Helgen har spenderats med de bästa! I fredags firade vi Sara, supermysigt (tills sara gick och la sig och jag låg i soffan och fick sova i 2,5 timmar..) Igår spenderades kvällen hos min kära pojkvän och idag har jag såsat HEEELA dagen.. Har kollat nästan hela säsong 2 av Veronica Mars! (Y)



Nu ska jag fortsätta lyssna på bland annat denna låt som jag haft på hjärnan i nån vecka nu (Y) Och sen är helgen slut.. Som tur är har vi UF imorgon, wiiie! :D



Mot affären!

Hinner inte blogga idag så ni får bara en snabb update!

Ska snart iväg till affären med mammsen och pappsen och köpa lite grejer, efter det blir det BAKDAGS! Mästerkocken Essi ska nämligen slänga ihop en efterrätt till imorgon då Sara ska firas :)

Vad det blir får ni se senare! (Sara ser ju tyvärr allt jag bloggar om och hade tänkt att det ska bli en överraskning..)

Ha en superkväll så hörs! PUSS♥




Fiffigt värre!

Var inne i stan en sväng med Sara förut för att klaga på mina trasiga hörlurar. Vad gör då den elake mannen i kassan? Jo han säger att mina hörlurar ska skickas iväg på reparation och att jag (nu kommer det värsta) får tillbaka dom om TVÅ VECKOR!! Whaaaat? Hur ska jag överleva så länge utan bärbar musik?! Kommer avlida.

Förutom musikproblemet så har man ju inte heller tillgång till någon typ av hands-free när man måste prata i telefon och skriva grupparbete men se det fixade farbror Essi!

Till denne underbara konstruktion behövs en hemmatelefon och ett hårband och då bildas en sådan här vacker sak:


Hur tjusigt och praktiskt som helst! (Y)



Höstskor ♥

Ledig som man är hade jag ett underbart uppvaknande vid tio tiden av att en fluga som surrat runt i mitt rum sen kvällen satte sig på mitt öra! Trevligt..

Idag ska jag ta det hur lugnt som helst, plugga lite och dra iväg en sväng till en kompis :) Passade på att ta några snabba (och fula) bilder på mina nya skor som nog ska invigas idag!



Din sko 1199:-

..Love them<3

Något som jag dock inte älskar är att mina hörlurar till mobilen tydligen gått sönder under natten!!? Ska ringa DIRR till The Phone House och kräva nya! ;)

Ha en fin dag, puss♥



"Nytt"

Vissa grejer är flera veckor gamla men har bara inte orkat visa dem än.

Allt är från antingen BikBok eller Monki!





Igår gick jag och la mig runt nio (ehehe??). Kände mig risig, men nu är det bättre. För övrigt är jag ledig idag! Håhåå :D Dock har jag en del att göra. Ska skriva en rapport och plugga rättskunskap. Najs. Skulle egentligen vilja åka in till stan och köpa en hatt/keps. Får nog göra det imorn istället.



You had a good girl good girl that's a keeper..

Övriga familjen (mamma, pappa och Anni) har lämnat huset för att åka till Mariestad så jag och min kissemiss är här hemma och chillar järnet! Eller ja, jag har varit duktig och städat/diskat i alla fall..

Va nyss ute en sväng och busade med min lilla fetis och tog lite höstbilder! (min kamera sjunger på sista refrängen nu och stänger av sig heela tiden så tyvärr hinner man inte ta några bra bilder -.-)





Lyssnades mycket på förra hösten och även nu.. Verkligen hur bra som helst!
Lady Gaga & Rihanna - Silly Boy



Nu ska jag fortsätta städa och sen äta! Ha en superduper fin dag! ♥




I need you to need me...

Mår så inte bra just nu..

Som om dagens extrema deppattack inte vore nog så ska förkyldningen slå i riktigt ordentligt! La mig direkt i soffan och vilade när jag kom hem, men trots det så har jag feber, huvudvärk, är snorig, har jätteont i halsen (har ju inte ens några halsmandlar kvar!) och har lock för öronen som antagligen snart kommer resultera i öroninflammation... igen! Excellent..

En av mina favoritplatser. Finns nog inte nåt mer lugnande än bara sitta och titta..

Nu ska jag lägga mig i sängen (och troligen dränkas i snor) och kolla på Eclipse! Godnatt sötisar ♥



Sundaay

Har som vanligt inte haft tid att blogga denna helg så därför får ni en liten snabb-update om vad jag sysslat med!

Fredagen spenderades med min kära pojkvän eftersom vi firar två månader tsm! (Komiskt nog är det bara två månader, känns som om det är mycket längre..) Detta firades i vilket fall med ett restaurangbesök på Alfies med myycket god mat och när vi kom hem somnade jag direkt... Oväntat.

Igår fyllde ju Sara år som ni säkert vet så jag va hos henne och vi hade myskväll med godis och så kollade vi på Titanic vilket innebär storbölande till slutet xD Och idag har jag städat, fifflat med lite hemligheter och nu väntar jag på att älskling kommer hit! That's all for now, vi höres senare! ♥





Los presentos



Det här plus några till saker är vad jag har dragit in under helgen samt en del kuvert, och vi vet alla vad det betyder. Inga klagomål!

Jag föredrar att läsa talböcker framför svartskriftsböcker, konstigt nog. Eller det är nog egentligen inte så konstigt med tanke på att min syster som är synskadad har lärt mig att this is how you do it. Smart kvinna det där.

Är monstrigt nyfiken på vad Essi smusslar med... Får veta om några veckor. Vill veta NU! :>



03 Oktober

För det första vill jag tacka alla som har gratulerat mig och för det andra vill jag tacka Essi som är världens bästa vän! <3

Hon sov här igår (i min soffa bland alla hårstrån, medans jag sov i min säng(?)) och vi kollade på Titanic som utlovat. Grät som det lilla gay-barn jag är. Sen bar det ut på obligatorisk nattpromenad i mörkret. Det stod coola barn och hängde vid pizzerian som vanligt.
Normala tonåringar är zombies till typ 11, MINST. Jag och Essi däremot var uppe strax efter åtta och började leta febrilt efter proviant, nutella och grillchips dvs. De där chipsen har gjort så att jag vid 3 tillfällen inte har kunnat sova för att allt luktar så mycket LÖK! Allt! Händerna, kläderna, soffan (om man nu satt i en sådan) för att inte tala om andedräkten. Helt sinnes!


Lyssna på den här medan jag skriver nästa inlägg, brb!



GRATTIS SARA!!!♥

Idag är det en myyycket speciell dag kan jag lova, för idag fyller nämligen världens bästa kompis 17 år!
Grattis min älskade vän, hoppas du får en alldeles UNDERBAR dag! ♥♥♥



Älskar dig bästa vän!♥





Hela världen är så underbar, bara man får ett svar

Sitter och nördar Spotify. Det och gitarren har varit kvällens underhållning. Och harpan! (Historien om harpan får vi ta någon annan dag) För att vara tråkigt var det rätt kul.

Känner att det kommer bli ett hektiskt år, framförallt hösten! För det första håller vi på med UF-företaget och sen är jag nybliven medlem i muf samt elevkåren på Tingvalla. Sen kanske jag ska vara med i kören också när den drar igång. Dessutom ska man hinna med skolan. Och ett liv. Dock ligger fokus på UF just nu med tanke på att det faktiskt kan bli något i framtiden. Ska sluta vara kliniskt korrekt nu.

Apropå muf så har min kollega Artur skrivit ett inlägg om mig i sin blogg, han är snel och ordförande för muf karlstad. Han vill starta bloggkrig med oss, ska överväga det... Har övervägt det, svaret är nej.


Bild från igår på bussen, vi är bést.


Imorgon blir jag 17 och Essi blir 17½! Det ska firas med Titanic, det har hon lovat!



RSS 2.0