Bajs på den här dagen.

Kom precis hem från tjejkvällen i stan! Det var verkligen HUUUUR mycket folk som helst... Och inget fick man köpt heller. Menmen, kul att se lite folk i alla fall :)

Känner att det har varit en riktig bra dag idag. (Lägg märke till ironin.) En stor del av vad som förstörde dagen var skolfotot som jag hade imorse. Jag fasar att det är ett av mina värsta bilder på vääldigt länge! Skyller helt och hållet på den dumma fotografen som ville att jag skulle vrida huvudet, luta åt höger och dra ner hakan. Detta ledde i vilket fall till att jag ser ut som en dum bimbo med någon typ av skada... Excellent.

Efter det hände diverse andra onödiga saker som jag dock inte tänker dela med mig av! Hoppas att ni har haft en bättre dag :)


Tröjan är från H&M and I like it alot!

(Ps. Har en FETT jobbig blåsa på insidan av läppen som driver mig till vanvett. Bara så ni vet.)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, vi hörs imorgon! Puss♥




Been through the pain, dragged through the dirt

Lite grejer som jag (verkligen) vill ha just nu:

GANT
H&M
Nelly.com
Din Sko
Guldfynd by Kenza
Levi's




2010-09-27

Hej gubbar!

Har haft en UNDERBAR dag i skolan! På morgonen hade jag och Sara UF vilket spenderades en halvtimme i klassrummet och sen drog vi till biblioteket (via konsum) och satte oss där för att jobba. Kan helt ärligt säga att jag aldrig känt mig såhär peppad på nån skolgrej tidigare! :D

Efter det hade vi geografi i en halvtimme och engelskalektionen spenderades till att titta på när Diego (våran lärare) fotograferade vissa elever i klassen till ett informationsblad om ekonomiprogrammet! Resten av klassen stod och tittade på/hånade foto-offrena ;)

Tog mig en sväng på stan efter att skolan slutade och jag fick med mig detta hem:


H&M 99:-



Åhléns 185:-

Passar på att lägga ut de här också! Två av ringarna jag fick av mamma efter guldmässan :) Väldigt fint att kominera med andra ringar!




Harder Better Faster Stronger



Ny cardigan från Gina har jag faktiskt. Känner mig lite norrländsk i den (vilket jag faktiskt är, typ 12,5% eller något sånt).

Har farmor på besök, mycket trevligt, och presenter fick jag också. Fyller ju år nästa helg. Känns välbehövligt, har vart 16 så länge jag kan minnas! O-m-g!


Let's go home and turn this on

Hade en riktigt stressig dag igår så jag hann inte blogga.. Tog jag bussen till Bergvik direkt efter skolan för att köpa lite grejer. När jag kom hem lagade jag, syster och pappa mat eftersom mamma är på guldmässa i Stockholm (vill också -.-) Och sen stressade jag allt jag hade och åkte till min pojkvän för en myskväll (dvs att jag somnade) framför tv:n!

Gårdagens look:


Kom hem för ett tag sen och hittills idag har jag:
-Diskat (mamma skulle vara SÅ stolt så jag ska definitivt säga att det var jag som diskade när hon kommer hem!)
-Städat
-Fixat frukost (klockan 14.00 bör nämnas)
-Letat efter pappas glasögon

Sista punkten är rätt intressant jag vet.. Jag tror jag behöver glasögon. ALLTID när jag sitter vid tv eller dator börjar jag gråta, eller ja jag blir tårögd! (Ni skulle sett på Info & Layout lektionen i tisdags! Det såg ut som jag satt och grät floder..)

Nu ska jag fortsätta städa! See yaah ♥



You're young and in love, that should be enough

Känner mig jobbigt mogen när jag säger att jag sitter och sippar te. Min hals är helt cp för tillfället, underbart att vi ska orientera imorgon. Får göra mitt bästa och sjukskriva mig i ett år efteråt helt enkelt.

Idag har jag köpt saker men jag visar imorgon. Kliniskt korrekta anledningar:
1. Då har jag något att blogga om imorn med.
2. Ska kolla på Kungarna av Tylösand nu (det är så dåligt att det är bra, helt sinnes).





Veckans köp (hittills i alla fall..)



H&M - 79,50:-


BikBok - 2 för 39:-

Måste ha kläder! Letar efter en perfekt cardigan, några riktigt fina leggings och fina toppar men ICKET.. Aja, bara att leta vidare :)



Godnatt! ♥

Usch vad jag inte mår bra.. Somnade i sängen för en stund sen och nu känner jag mig alldeles hängig och febrig. Antar att det är min snälla (och förkylde bör nämnas) pojkvän som smittat mig!

Jaja, vad gör man.. Planerade att ta en riktigt varm dusch och sen hoppa i sängen och sova! Det är det enda som funkar när man håller på att bli sjuk :)

Hoppas ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag! Känner mig lättad över att jag och Sara ÄNTLIGEN vet exakt vad vi ska starta för UF-företag och mindre lättad att vi har ett gogogigantiskt svenskaarbete att göra färdigt..


Näe, det är allt ni får från mig för tillfället! Sovgott och stay healthy! ♥




I've been waiting for someone like you

Ciaoo!

Hann inte blogga igår eftersom jag drog till Sara direkt när jag kom hem på kvällen :) Hemma hos henne hade vi lite mys, lagade mat och kollade på film! (Lika bra att passa på när man har en pojkvän som flytt staden för helgen)

Idag har jag hunnit göra lite av varje! Efter att jag kom hem åkte jag till Bergvik en sväng med familjen för att köpa lite smågrejer. När vi ändå var där passade vi på att äta lite, kyckling med pommes frites blev det. Och gott var det!

Nu har jag precis kommit hem från en liten promenix i skogen :) Skönt att få röra lite på sig faktiskt.. (mycket sällsynta ord från en så lat person som jag!)




Nu ska jag hoppa i duschen! Hejssvejs<3



Snart helg! ♥

Som Sara nämnde i inlägget nedan var vi stackars satar tvungna att göra konditionstestet på 5 km.. Är dock väldigt stolt över mig själv!

Som om min extremt dåliga kondis inte va nog lyckades jag STRÄCKA LJUMSKEN igår när jag gjorde ett baletthopp utanför matsalen! (ja, jag vet att det inte är helt normalt..) Menmen, lyckades trots allt håva in ett MVG med mina ca 27 minuter! Glaaad! :D (detta firades med godis och ett löfte om att inte springa mer)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det bums i säng! Godnatt fina läsare ♥


På hjärnan extremt mycket just nu:





Kreativitet och improvisation

Idag sprang jag 5 km! Att jag gick ca tre utav dem är en annan sak. Ville bara säga det så att ni vet att jag faktiskt har rört på mig.

Sen blev det filmning med Essi och Anna! Vi håller på och fifflar med en grej till svenskan om kroppspråk så jag ör inte så säker på om det är något att lägga ut här, men vi får se. Vi filmade i typ 4 timmar och vi har några stora scener kvar som vi får fixa nästa vecka.


Annagos och Sarakoff!


Essi sprider positiv energi som vanligt haha!


Sinnestight!



Nu ska jag dricka upp min honung med lite te i och snart sova. Mår inte helt fantasiskt (så går det när man är ute och springer! UH!!).

Lovar för övrigt att uppdateringen blir bättre inom kort, har vandrat i bloggöknen ett tag nu känner jag.



Nu är det så här va

Jag behöver skor dirr! Buhu, stackars mig som måste köpa skor asså... Höhö!



Måste bara hitta det ultimata paret. Känner extrem dragning till de längst till höger!


(För övrigt Essi, gissa vilket märke de högst upp är ;PpPppPp)



Förmöpade möpjävel..

.. (ett av min och Saras väldigt vackra egenpåhittade svärord) I vilket fall.. Här kommer förklaringen till varför allt är möpjävligt!

När Essi Rundgren vaknade imorse och upptäckte att ögat som en insektsjävel flög in i igår var inflammerat bröt helvetet loss.. Och nej jag överdriver inte! Att man sen fick någon typ av allergisk reaktion så att läpparna svullnade upp och blev helt röda gjorde INTE saker och ting bättre!

Som tur är var skoldagen extremt soft med Små företagande och Geografi med Benegedä (a.k.a. Bengt)! Två lektioner.. man klagar inte!

Nu sitter jag och beundrar mina fina grod-strumpor och väntar på att min kära pojkvän ska komma för att sova här! Mysigt värre♥


Fan vad coola dom är alltså..

Körde på min nya goströja från Gina Tricot! Fett gosig men den lämnar ifrån sig massa ludd.. DOOH -.-
Det var allt från mig, ha en fin kväll allihopa!




Mot Sara! ♥

Hejsan gubbar!

Har segat fett mycket hittills idag (dvs legat i soffan och kollat på Satc) men nu ska jag cykla iväg till Sara och sen GÅ hem (6 km)! Gosh vad duktig jag är..

Menmen, nog om det. Måste röra på mig nu! Ha en finfin söndag så hörs vi ikväll ♥





Somehow you left me neglected

Gårdagens outfit:



Gårkvällen spenderades hos min fina pojkvän! Det bidde lite mys framför tv:n och sen somnade jag som en stock, mihi!

Idag tog jag mig en sväng på stan för att leta födelsedagspresent till Sara som fyller år snart och efter det åkte jag hem och började städa min garderob! (Lätt bästa lördagskvälls-sysslan -.-)

Ca 6 timmar senare är jag klar och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och vila min stackars rygg som är helt förstörd efter dagens arbete.. Godnatt♥



Veckans köp:

Idag valde min kamera att funka igen (efter att jag slagit lite på den) så jag passade på att ta kort på vad som införskaffats denna vecka:

Gina Tricot - 199:-


H&M - 199:-

Passade även på att köpa en ny mascara när det var rea! Här varierar vi oss inte utan kör på med samma som sist (Y)

H&M - 119:-




This is where I belong, this is who I am

Haft en skön dag i skolan och imorgon är det fredag vilket betyder att jag är glaaad!

Efter skolan letade jag och Anna efter en sån där "flintmössa" som vi eventuellt planerat att använda i våran svenskafilm tillsammans med Sara! (kommer bli intressant..) Tydligen skulle dom komma imorgon så jag begav mig vidare till min underbare pojkvän för att mysa där!

Efter några timmar blev jag dock utsparkad -.- Han skulle ut så jag tog mitt pick och pack och våldgästade Sara istället!

Dagens:


(pga kamerakrånglet blir det webcam bilder istället..)
Min älskade väst (Stadium 599:-) har varit min närmsta vän de senaste dagarna! FETT skön<3

Ha en fin kväll, puss♥



It all seems like yesterday, not far away


Where a girl loves a boy and a boy loves a girl..

Har haft denna låt så sjukt mycket på hjärnan idag.. Just denna versionen (som är en cover på Madonnas original såklart) är med i Fast and Furious!

Tasha - La Isla Bonita



Inte så najjsigt..

Tjaoop!

Ni får ursäkta för att jag inte bloggar, min kamera är typ sönder så jag kan inte ta några bilder.. (HATA)
Därför får ni en snabbupdate utan bilder!

Dagen har spenderats i skolan (såklart) och efter det träffade jag min kompis Jennifer på stan för fika :) Hur mysigt som helst! Dessutom träffade vi på hennes kompis som nyss blivit ägare till troligen världens sötaste chihuahuavalp! Trodde nästan jag skulle börja gråta för att den va så söt, haha!

Nu ska jag på matjakt och sen softa i soffan! Puss på er ♥



The Whip - Trash

Sjukling på G här känner jag. Näsan är täppt, halsen kärvar som fan och febern ligger och lurar. Inte najs! Där fick jag för att jag inte tagit tummen ur röven och köpt en ordentlig höstjacka.

För övrigt tycker min pappa att min näsa har blivit spetsigare på sista tiden... ehm.. tack? Inte?



Vi höres grabbar!



2010-09-05

Hejsan!

Hur har eran helg varit? Min har varit rätt lugn kan jag lova.. På lördagen åkte familjen ner till Mariestad för att fira min morfar som fyllde år :) Det var trevligt, och massa god mat fick man också! (dvs det bästa enligt mig)


MUMMA! Fast tårtan längst till höger smakade smått mysko..

Förutom maten spenderades dagen till att sova (ja, jag lyckades somna fast min kusin spelade trombon) och titta på gamla bilder när min mamma och moster var små.. Hittade en bild på mig också, har inte åldrats en dag! ;)


Idag har jag endast gjort en sak, kollat på Sex And The City! Seriöst, hur skulle jag överleva utan den underbara skapelsen??

Menmen, nog om det! Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova! Börjar tidigt imorgon.. Inte najs. Det enda positiva är att det är första lektionen i Småföretagande (UF) så det ska bli rätt kul ändå!

Puss och godnatt sötisar♥




4 september



Nytt hela skiten, från H&M självklart ;) Det revolutionerande är att jag har JEANS på mig. Har inte haft på mig jeans på typ ett halvår!(!!!) Tycker inte att jag passar i det men jag var sugen på lite variation.

Ikväll ska jag äta middag med familjen + mormor och min plastmorfar. Hörde något om äppelpaj också, inte helt fel...


When the tears stream down your face


Could it be worse? Lights will guide you home and ignite your bones. And I will try to fix you..


Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon bär det av till Mariestad för att fira moffa!♥
GODNATT!



Jag vet hur det känns att vara 184 cm lång..

.. invigde nämligen mina älskade skor idag! Åhh vad jag älskar dom! Gick huuur försiktigt som helst så att klackarna inte skulle bli förstörda, haha!

Hade en sjukt gosemysig dag i skolan med endast två lektioner (man klagar inte) och efter skolan drog jag hem en sväng till Saramannen :)


Mupp!





Tröja JC Tights H&M Skor Nelly

Så mycket annat har man inte hunnit med idag... Lyckades dock dra loss klistermojjsen som höll ihop såret på handen så nu är det ett öppet sår igen, excellent! -.-


Told you from the start..

Var på stan en sväng (rätt lång sväng in fact) med Sara efter skolan! Trots att jag köper kläder skapligt ofta har jag inte ett piss att ha på mig!! :O Hittade inte direkt nåt idag heller så får väl gå naken till skolan imorgon..

Detta fick jag i alla fall med mig hem:

Sjal BikBok 149:-



Leggings BikBok 199:-

Har varit rätt anti lackleggings men nu tänkte jag att det var dags att "think outside the box" så jag köpte ett par! Blir nog snyggt med en stor stickad tröja eller nåt! (bör nog skippa piskan och läderkorsetten faktiskt..)

Näe, nu ska jag ta en varm dusch och sen mysa i sängen! Stackars jag börjar halv ett imorgon ;)
Godnatt sötisar ♥



RSS 2.0