Till alla er som tycker att New Moon var dålig...

Ni har FEL. Den var bra. Riktigt bra faktiskt! (Och att både Jacob och Edward sprang omkring utan tröja lite då och då blev man ju inte direkt ledsen av)


Dock tyckte jag inte om slutet. What a cliché! Det skulle vara ganska komiskt om nästa film skulle börja med "Hell no" tycker jag, men då skulle alla överdrivet besatta fans begå självmord, så kanske inte.



Efter filmen skulle vi ta bussen hem men den gick inte via Lövnäs, så jag ringde en taxi (pappa). Dock höll jag på att bli tvungen att åka buss ändå, för Emanuel halvt bar mig ombord för Essi vågade inte låta mig vandra runt på stan ensam mitt i natten. (Det var inte mitt i natten, klockan var typ tolv, och jag var sannerligen inte ensam. Det fanns jättemånga glada, fulla människor som ropade och vinkade, inte ett dugg ensamt faktiskt.)

(Sen fanns det ju även människor som fegade, fast de sa att de inte gjorde det. Eller så är det väl bara jag som är för tuff helt enkelt, värsta omänsklig. Så kan det vara :P)


Nu ska jag sova. Och förhoppningsvis kan alla jag har behövt smsa till för att berätta att jag lever också göra det nu ^^ Natti



Kommentarer
Postat av: Artur

Inte konstigt att du blir dissad när man får 15 min på sig:P

2009-11-29 @ 04:13:41
URL: http://everchosen.blogg.se/
Postat av: Camilla

fan jag måste se new moon snart!!

2009-11-29 @ 14:50:38
URL: http://camillalindaus.blogg.se/
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Åh, tack så jättemycket! =) Ja, visst är hon väll för söt? haha.

2009-11-29 @ 16:03:50
URL: http://detvarmindag.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Allt bra idag?:)

2009-11-30 @ 12:59:41
URL: http://missextra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0