Att vara städerska på Plaza hotell...

... är jobbigare än man tror!


Det har varit extremt varmt idag. Dock märkte inte vi det förrän vi slutade jobba vid halv 4. Vi klev ut ur ett svalt hotell in i en bastu! Där fick man sig en liten överaskning. Det var 38 grader på verandan när vi åt förut, vilket säger ganska mycket om tidigare idag eftersom det var början på kväll och det hade börjat svalna från förut när solen låg på som mest.


Vi har i vilket fall jobbat 4 timmar idag. Tjänade ca 250 kr på det, inte helt fel! 29 rum har vi städat idag!! 29!! På 4 timmar! Rätt bra jobbat faktiskt! Speciellt eftersom i varje rum var man tvungen att dammsuga, torka damm, moppa golvet i badrummet, städa toaletten, torka alla speglar och torka i duschen.

Men det var sannerligen inte själva städningen som var det jobbigaste! Det var att flytta 2 tons-dammsugaren, moppen+hinken och hinken med alla sprayflaskor och trasor som var det jobbiga. I alla fall för min del. Min uppgift var att sköta dammsugaren, dammtorkningen och moppningen. (Det sista kaaankse jag skyfflade över på essi efter ett tag... höm) Men jag höll seriöst på att kasta ut den där j***a dammsugaren genom ett fönster, för sladden trasslade sig HELA TIDEN! Tänk er att lösa upp typ 5 meter trassel-sladd 29 gånger på 4 timmar! -.-

Den enda rasten vi tog var en liten 2-minutare då vi sörplade i oss en festis. Den mesta tiden av de två minuterna gick åt till att slänga skräpet.


Fast det var ju i alla fall svalt och skönt!





Slänger nog in nåt mer inlägg senare ikväll!



Kram Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0