Måndag 20/7-09

Hejhej! :D

Just nu sitter vi här hos Saras faster och lånar lite internet! Har krånglat som bara den så därför har vi inte kunnat lägga in något... Men nu hade vi tänkt att berätta lite om gårdagen!

 Lite efter tolv lämnade vi vårt hemland Hammarö, men först blev det ett snabbt stopp på ica för att samla ihop proviant inför resan :P (Jaa, två personer behööver såhär mycket att äta! 4 timmar ffs (plus ett stopp på mc donalds)!

Godis och ännu mer godis!!



Hahaha


Duktig man kan vara på att sikta! xD


Vacker! ;D

I baksätet satt vi och varvade babbel med vårt tysta asgarv och musik (självklart även med fin dans och sång till!) medan Saras pappa satt fram och körde och käkade klubbor stup i kvarten!! Hahaha


Vi arrived to Stockholm vid fyra och sen bar det av till Saras faster Lotta för middag! Efter det tog vi en liten sväng i Långbro park, jättemysigt!

Långbro park <3




Våran absolut mest seriösa pose... :D


no comments


Vi tog tunnelbanan hem och kanske råkade snubbla in på coop och köpa lite chips och cola, mummaaaa! :P
Efter att vi gjort oss lite hemmastadda rann vi ut i fåtöljerna framför tv:n och avnjöt två bra avsnitt av Criminal Minds!

Vi delar på en 1,20 säng. Men faktiskt så går det alldeles utmärkt (slapp i alla fall sova skavfötters och ligga och sniffa på varandras, speciellt Saras, heeemska fotodör!)



En riktig mysig första dag i Stockholm





Kram Essi & Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0