Mariebergsskogen

Nu är vi hemma och har käkat korv, torkat kläderna och gosesovit lite, haha! Vi har haft en möget blöt, kall och ointressant dag på Mariebergsskogen men klassen... Marshmallowsen var bäst! (Y)

Vi spelade minigolf och alla var SÅ entusiastiska! Våran grupp körde snabb-stress-varianten och drev bollen med klubborna om det inte blev hole in one! That's how it's done!
Sen blev det dags för grillning! Vi skulle göra egna grillspett. Intressant till en början, men eftersom det regnade och det var så ofantligt mycket mygg blev man lite irriterad på bildläraren "grillmästar'n" som hetsade alla att äta mer, meer, MEEER så att vi aldrig fick gå därifrån!

När vi äntligen slutade gick vi, Ida och Patrik till närmaste busshållplats (som inte låg speciellt nära enligt oss -.-) och pratade i en halvtimme i väntan på bussen.



Det är nog det vi har hunnit med idag... Nu ska Essi till Emanuel och hon tänker självklart ta Saras cykel med Sara på där bak, cykla till Emanuel och sen tvinga henne att cykla hem den igen.




Kram Essi & Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0