Bilderna från Stockholm

Nu ÄNTLIGEN har lilla Sara och lille (lägg märke till maskulinum formen) Essi tagit tummarna ur rövarna och bestämt sig för att lägga upp lite bilder från Stockholm.

Eftersom det var så längesen vi var där så börjar ju minnet flagna lite såå vi tänkte att vi lägger upp bilderna bara (och eventuellt lite korta kommentarer! Resten av bilderna hittar ni i arkivet under kategorin Stockholm 20-26 juli 2009!



Essi i sitt lilla akvarium!


Alen <3
(gissa hur lång tid det tog att fånga mer än hans bakhuvud på bild!? Självfallet var det Essi-mastaah som did it *stolt!)


Essi turist!


Och Sara turist!


Gamla stan <3


Essi Prillzz xD

Det tar definitivt emot att lägga upp den här bilden vill jag lova, men Sara tjatar ju som fan
(plus, man gör ju allt för bloggen!)


Haha föööt! <3



Mysig nattvy på promenaden




Eftersom det var en lång vecka så kan vi ju självklart inte berätta allt som hände, skulle ta liiite lång tid kanske! Så därför tänkte vi bara välja ett urval av händelser :P

En trevlig händelse var den dagen vi bestämde oss för att åka till Kungens Kurva, big mistake...
Vi sitter på tunnelbanan påväg mot Skärholmen och vi ska kliva av på nästa. Då tar Essi upp den mycket vanliga, normala och vardagliga frågan;

Varför har inte tunnhåriga kvinnor tupé?

Jaa du Essi, det kan man fråga sig. Vi satt och funderade/diskuterade och analyserade (våran svenska lärare skulle bli stolt!) tills vi såg en skylt med namnet "Skärholmen" och att vi rullade ifrån den -.-

Såå, det bidde bara att kliva av vid nästa station, vänta 9 minuter för att sedan åka tillbaka en station. Nödvändigt, nödvändigt! Men, så går det när man diskuterar tanter utan tupé!

Efter det satte vi oss på en knökad och varm buss och åkte till Kungens Kurva och Ikea. Där gick vi runt, förvirrade för alla trappor och annat som slingrade sig runt i varuhuset. Efter max en halvtimme tog vi en ännu mer knökad buss tillbaka till Skärholmen, också mycket nödvändigt!

Vi bara varnar er, åk aldrig någonsin evaahh till Kungens Kurva! Efter det åkte vi hem och kock-mastaah Essi fixade kyckling medan buzzboy Sara fixade potatiskroketterna. Bearnaisesåsen får vi inte glömma heller... mummaah! Som vanligt fixar mannen köttet! Essi försökte för övrigt fixa potatisen också men det enda hon lyckades åstadkomma var en pepparbomb som hängde kvar i den lilla, trånga, kvava köket i X antal minuter, nicenice! Eftersom köket var så trångt så lagade den ena mat medan den andra var på toa och sen bytte vi haha! En väldigt normal metod!

Middagen avslutades med efterrätt: Mer bearnaisesås direkt från flaskan! Mmh.. Mummahh..!



Nu ska vi softa den sista stunden innan Essi ska hem!




Kram Essi & Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0